Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou nivel al calitatii in reparatii de caroserie la Centrul
19 NOIEMBRIE 2008, 21:21
6,167
0
Un nou nivel al calitatii in reparatii de caroserie la Centrul Toyota Chisinau 'Continent'
De Ilie Toma
1
Automobilul este una din creatiile geniale ale omenirii. Si cat de triste sunt situatiile cand o eroare a soferulu sau o intamplare nepotrivita il poate transforma intr-un morman de fiare… Centrul Toyota Chisinau Continent nu Va poate feri de intamplari neprevazute, insa este poate face totul pentru ca Toyota Dvs., chiar si dupa reparatii complicate ale caroseriei, sa nu difere cat de putin de automobilele care abia parasesc poata uzinei.

Anume cu aceste scopuri centrul de deservire al companiei isi completeaza in permanenta gama tehnologica si tehnica. Acum, departamentul reparatiilor de caroserie al centrului service Toyota Chisinau “Continent” si-a completat arsenalul cu un stand unic de corectie, de ultima generatie, de marca Celette (Franta), recomandat in mod oficial de compania Toyota.

CELETTE (Franta) – este un lider recunoscut in domeniul reparatiilor de caroserie in intreaga lume, avand o experienta de peste 45 de ani de activitate. In prezent, mai mult de 55 mii de standuri de corectie a caroseriei a acestei marci sunt instalate in lumea intreaga.

O confirmare a performantelor inalte ale acestor utilaje este si recomandarea lor oficiala de chiar producatorii de automobile.

Utilizarea celor mai moderne metode si tehnici de intretinere si reparatie constituie doar unul din avantajele dealer-ului oficial. Pe langa acesta, departamentul de reparatii de caroserie al Centrului Toyota Chisinau mai dispune de o serie intreaga de avantaje:
in primul rand, spre deosebite de multe alte statii de reparatii, la Centrul Toyota Chisinau Continent sectorul de reparatii de caroserie se afla nemijlocit pe teritoriul centrului de service. Iar asta inseamna ca automobilul Dvs. va putea fi receptionat la orice ora;
in cel de-al doilea, aici veti fi intampinat de un profesionist in directia reparatiilor de caroserie, care dispune de o calificate inalta, si care va va oferi consultati referitoare la reparatii, situatii de asigurare, etc;
in cel de-a treilea rand, la Centrul Toyota Chisinau “Continent” reparatia directa a automobilului Dvs. va fi efectuata de specialisti de calificare inalta, care beneficiaza in mod periodic de perfectionari si calificari la cursurile specializate ale Toyota.

Lucratorii centrului de service primesc toate documentele pentru reparatiile automobilelor direct de la producator si dispun de cele mai moderne tehnologii pentru reparatia caroseriei.

”Caroseria unui automobil modern este, probabil, cea mai scumpa parte a acestuia. Prin urmare, si reparatia acestei parti a automobilului nu poate costa putin. Este bine atunci cand automobilul nu a avut de suferit grav in urma unui accident, iar in procesul de reparatie se pot face cheltuieli mai mici – se pot reface piesele afectate, sau in cel mai rau caz, se inlocuies 1-2 piese de caroserie. Este mai grava insa situatia in care automobilul a avut de suferit mult mai mult – aici este periculos sa economisim. Incredintand reparatiile complicate de caroserie unor diletanti, care nu dispun nici de resursele tehnice necesare, nici de cunostinte depline, ne supunem unui risc enorm, care ne poate costa in final mult mai multe resurse financiare si timp, iar geometria initiala a caroseriei va ramane nerestabilita”, comenteaza seful departamentului de reparatii de caroserie si vopsire al Centrului Toyota Chisinau “Continent”, Serghei Anchevici.

Centrul Toyota Chisinau “Continent” isi perfectioneaza in permanenta calitatea serviciilor prestate in reparatiile de caroserie, in tendinta de a oferi un service la cel mai inalt nivel clientilor sai.

Centrul Toyota Chisinau Continent, dealer oficial al Toyota in Republica Moldova, este si membru al Asociatiei Importatorilor Autorizati de Automobile din Moldova.

Activitatea Centrului Toyota Chisinau Continent este axata pe mai multe directii:
vanzarea automobilelor Toyota si pregatirea lor pre-vanzare;
vanzarea automobilelor Toyota in leasing si credit.;
deservirea automobilelor in garantie si post-garantie;
deservirea tehnica si reparatiile automobilelor Toyota;
vanzarea accesoriilor si a pieselor de schimb originale pentru automobilele Toyota;
schimbarea automobilului Dvs. pe unul nou cu achitarea diferentei prin sistemul Trade-In.



E important sa stiti!

Achizitionand un automobil la importatorul oficial Toyota, veti exclude orice risc de frauda, care poate surveni la achizitionarea unui automobil la o companie-vanzator neautorizata. Va putem oferi orice gen de consultatie in aceasta directie. Economisind o suma nesemnificativa prin achizitionarea unui automobil de la o companie neautorizata, Va expuneti riscului de a suporta cheltuieli financiare enorme ulterior, de a pierde timp si, uneori, chiar si sanatatea Dvs. Suntem siguri ca, prin informarea potentialilor cumparatori despre avantajele stabilirii unor relatii de lunga durata cu importatorul oficial, acesta va fi protejat in momentul achizitiei unui automobil. Acelasi lucru poate fi spus si despre lucrarile de service calitative, care se transpun intr-o siguranta adecvata a automobilului Dvs. pentru ocupantii sai in orice conditii.

Centrul Toyota Chisinau “Continent” este intotdeauna fericit sa Va primeasca in ambianta placuta in stil Toyota. Aici va puteti pur si simplu relaxa, afla cele mai proaspete stiri TV, puteti verifica chiar posta electronica sau afla cele mai interesante lucruri despre Toyota pe Internet, puteti sa Va destindeti cu Sony PlayStation, puteti savura o ceasca de cafea sau, pur si simplu, puteti comunica cu gazdele showroom-ului Toyota, afland toate informatiile despre promotia noastra despre automobilele Toyota in Moldova.

O parte inalienabila a unei achizitii perfecte in Centrul Toyota Chisinau “Continent” o constituie efectuarea testelor drive cu orice model din gama Toyota la o ora prestabilita, favorabila solicitantului.

Echipa Centrului Toyota Chisinau este recunoascatoare clientilor sai pentru alegerea facuta si tinde in permanenta catre perfectionare, pentru a putea oferi cumparatorilor sai bucuria adevarata a achizitiei si deservirii unui automobil Toyota.

Va asteptam la Centrul Toyota Chisinau "Continent" pe Viaducul "Centru-Botanica"!


Dealer oficial Toyota in Moldova:

Centrul Toyota Chisinau ''Continent''
Str. Arborilor, 17/1, (Viaduc Centru-Botanica)
Telefon de contact: 739-535
www.toyota.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!