Rompetrol Moldova vă urează un Paşte fericit şi vă invită de sărbători în staţiile Rompetrol pentru mici surprize!
18 Aprilie 2014, 11:53
Rompetrol Moldova, parte a KazMunayGas International, urează „Paşte fericit” tuturor clienţilor şi celor care petrec sfânta sărbătoare în această perioadă. Cu această ocazie, dorim să vă invităm în staţiile Rompetrol unde v-am pregătito mică surpriză. Toţi cei care vor alimenta cu cel puţin 20 litri de benzină sau motorină, sau 35 litri de GPL, sau vor face cumpărături mai mari de 200 lei în magazinele noastre, vor primi un cadou. Mai multe detalii le găsiţi în staţiile noastre sau pe www.rompetrol.md.

Dorim să vă informăm că în dorinţa noastră de a fi pretutindeni alături de voi, Rompetrol Moldova a deschis în
2013, 13 benzinării noi care sunt caracterizate prin elemente noi de identificare vizuală a brandului Rompetrol. Aceste inaugurări fac parte dintr-un plan de extindere şi modernizare a reţelei de benzinării sub noul concept de distribuţie Rompetrol, la nivel naţional, ca obiectiv fiind prezenţa pe rutele şi în localităţile principale ale Republicii Moldova.

Din cele 57 de benzinării, pe care Rompetrol Moldova le gestionează în momentul de faţă, 25 se află în raza municipiului Chişinău, astfel fiind acoperite toate ieşirile din oraş pentru cei ce vor pleca de sărbători la ţară, iar restul activează în cele mai importante localităţi din Moldova. De
asemenea, un număr de 14 staţii sunt prevăzute cu magazine unde puteţi găsi de la cafea, sucuri, dulciuri, snack-uri, până la accesorii auto şi jucării pentru cei mici.

Activităţile de retail ale KazMunayGas International sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Franţa, Spania, Georgia, Moldova, Bulgaria şi Ucraina.

Paşte fericit alături de familiile voastre! Hristos a înviat!
PiataAuto.mdRompetrol Moldova
1
4,298
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (6)
FIFA
Chişinău
la 18 Aprilie 2014 - 13:31
O, chiar azi ma gindeam sa alimentez.
0
0
FIFA
Chişinău
la 18 Aprilie 2014 - 13:33
http://rompetrol.md/_files/moldova/content_files/img-417141730.pdf


pffff, dezamagire, odorizante auto.
0
1
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 18 Aprilie 2014 - 13:55
Ar fi binevenit nu doar sa se extinda reteaua de benzinarii, dar sa fie atrasa mai multa atentie la operatorii ce deservesc clientii. Sa fie mai amabili, ca de fiece data cand alimentez, parca imi fac mie o favoare, nu alta. Desi, asta e valabil la toate companiile petroliere, nu doar la Rompetrol. ;)
0
0
Igor
Chişinău
la 18 Aprilie 2014 - 21:55
Fifa, eu azcun bac plin de EFIX, si am spalat masina... N-ai sa ma crezi: mi-au dat 2 (DOUA!!!!) odorizante :D
1
1
Robert
Bucureşti, România
la 19 Aprilie 2014 - 13:40
Rompetronl- Energie Vie ! Tipic ca este o companie romaneasca , care in RM vinde combustibilul la pret deosebit de scazut fata de RO ........ Ce-i drept, rusinos pt o tara producatoare de petrol ca RO. Dar la vara cand voi veni in RM, voi lua si ''la pachet'' :D :D :D
2
0
FIFA
Chişinău
la 19 Aprilie 2014 - 22:07
Igor, faci bussines, unul il vinzi si devii bogat))

Petru, eu astept cind va fi la noi ca in EU, unde singur iti alimentezi cum vrei cit vrei etc, si mergi si platesti.
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!