Versiunea hibridă a noului Passat: Passat GTE
29 Septembrie 2014, 12:20
Volkswagen a pregătit versiunea hibridă a noii generaţii Passat pentru salonul auto de la Paris, versiune care a primit denumirea Passat GTE. Deşi combinaţia GTE poate părea ciudată, cel mai probabil logica celor de la Volkswagen a fost atribuirea unei ierarhii de top, similară cu ediţiile GTI sau GTD în familiile altor modele.
Noul sedan plug-in hibrid vine cu mici diferenţe vizuale faţă de fraţii săi propulsaţi tradiţional, care se răsfrâng şi la interior, pentru a aminti ocupanţilor de filosofia eco a noului model.

Propulsia este asigurată de un sistem ce cuprinde un motor turboaspirat pe
benzină de 1.4 litri, de 156 CP, combinat cu un electromotor de 115 CP, amplasat în locul convertorului de cuplu al transmisiei automate DSG cu 6 trepte. Forţa cumulată a sistemului atinge, astfel, 281 CP şi 400 Nm. Cu bateria încărcată la maxim şi rezervor de 50 de litri plin, noul Passat GTE poate parcurge 1,000 km fără realimentare.
Prima sută de kilometri poate fi parcursă cu un consum de doar 2.0 litri/100 km. La un condus sportiv, acceleraţia de la 0 la 100 km/h ia 8
secunde, iar viteza maximă ajunge la 220 km/h. În regim pur electric viteza maximă este limitată la 130 km/h, însă autonomia electrică poate ajunge la 50 km.
PiataAuto.mdIlie Toma
3
2,856
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!