Lamborghini Aventador Roadster brutalizat de Novitec Torado
15 Octombrie 2014, 12:24
Când vine vorba de Lamborghini, îţi imaginezi acel taur agresiv, care pare a fi apogeul brutalităţii. Dar cei de la Novitec Torado – diviziunea Novitec Group, specializată în modificarea supercar-urilor Lamborghini, sunt siguri că se poate mai mult decât atât! Şi pe bună dreptate, căci acest Lamborghini Aventador Roadster LP700-4 a celor de la Novitec Torado pare a fi un exemplu elocvent, a spuselor tunerilor germani!
Brutalitatea roadster-ului este accentuată de un kit aerodinamic, executat din fibră de carbon. În componenţa kitului vine spoilerul frontal, pragurile „găurite”, difuzorul spate şi eleronul de mari dimensiuni.
Din fibră de carbon mai sunt executate inserţiile oglinzilor retrovizoare, elementele prizelor laterale şi capacul frontal al portbagajului, care a primit şi el nişte prize de aer. Pentru ca acest monstru să fie şi mai excentric, garda la sol ia fost coborâtă cu 30 mm,
datorită suspensiei KW, iar pentru „încălţămintea” acestuia au fost alese jantele imense de 20 inch cu cauciucuri la 255/30 ZR20 pe puntea faţă şi de 21 inch cu cauciucuri la 355/25 ZR21 pe puntea spate.
La interiorul acestui exemplar nu s-a lucrat, dar cei de la Novitec Torado propun un set de inserţii din fibră de carbon şi scaune tapiţate cu Alcantara.

În spatele şoferului şi al pasagerului, este amplasat un imens V12 de 6.5 litri, al cărui putere a fost crescută de la 700 CP la 728 CP, iar cuplul maxim de la 690 Nm la 709 Nm.

Dacă aceste cifre nu sunt suficiente, Novitec Torado aplică propulsorului două turbocompresoare, care sporesc puterea până la 970 CP!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,317
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!