Noul Ford Mustang va veni în zeci de interpretări de tuning la SEMA
27 Octombrie 2014, 12:55
A mai rămas foarte puţin timp până va începe renumitul show al maşinilor tunate şi personalizate SEMA, de peste ocean. Iar în acest an atelierele se întrec în crearea a tot soiul de interpretări de tuning pentru noul Ford Mustang, model care abia a fost lansat pe piaţă şi care a marcat în acest an 50 de ani de istorie!

Una din primele ipostaze de tuning dezvăluite înainte de startul showului, dar pregătită special pentru el, vine de la Galpin Auto. Deoarece 50 de ani înseamnă o aniversare de aur, cei de la Galpin Auto au creat un Mustang cu
accente aurite, instalându-i jante şi etriere de culoarea metalului nobil, inserţii de praguri şi caroserie şi chiar noi elemente aurite în blocurile optice. Până şi emblema care reprezintă calul galopant de pe calandru a fost aurită! Culoarea de bază a caroseriei e un negru metalizat şi, deşi de obicei aurirea maşinilor miroase puternic a orientalism ciudat, în cazul Mustangului cei de la Galpin Auto au reuşit ca prin minune să evite urâţirea muscle-car-ului.

Tunerii americani nu s-au limitat doar la modificarea aspectului. Sub capotă,
motorul original V8 de 5.0 litri a primit un compresor mecanic Whipple, care a sporit puterea până la 725 CP! Iar puterea sporită îşi face simţită prezenţa printr-un nou sistem de eşapament cu rezonanţă sporită de la Magnaflow. În fine, manevrabilitatea sportivă e accentuată de noi componente de suspensie de la Steeda. Iar la interior scaunele obişnuite au fost înlocuite cu scaune sport Recaro, tapiţate cu material textil cusut cu aţă... aurie.
PiataAuto.mdIlie Toma
2
4,779
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!