Publicitatea unei Toyota Land Cruiser FJ40 din 1981, filmată superb în zilele noastre (VIDEO)
29 Octombrie 2014, 09:05
Adevăratele offroadere sunt tot mai puţine la număr, fiind înlocuite tot mai dominant de pseudo-offroadere mascate sub umbrela numelor de SUV sau crossover. Şi doar pe unii dintre noi, cei pasionaţi cu adevărat de spiritul de aventurier şi exporator pe care îl emanau offroaderele originale, un model veritabil îi poate cuceri ireversibil. Un model precum acest Toyota Land Cruiser FJ40 din 1981.

Iar o companie specializată în licitarea modelelor apreciabile mai vechi a
luat acest Land Cruiser în mâinile sale şi l-a restaurat complet. Să nu credeţi că a avut prea mult de lucru, pentru că fiabilitatea acestor modele e demnă de legende, dar, pentru mai multă comoditate pentru viitorul proprietar, exemplarul a primit servodirecţie, anvelope mai mari şi o suspensie revizuită care să-l facă niţel mai moale. Sub capotă e acelaşi motor diesel în condiţie ideală, cuplat la o cutie de viteze manuală, evident, iar odometrul maşinii indică doar 75,000 km parcurşi! Preţul la licitaţie
porneşte de la aproape 22,200 dolari! E un adevărat chilipir, nu?

Şi deoarece avem de-a face cu adevăraţi profesionişti, compania care a restaurat modelul şi îl expune la licitaţie, a realizat şi un spot publicitar extrem de frumos, în care o brunetă şi câinele său ne amintesc de scopul adevărat al offroader-elor. Ah, da, în filmuleţ îşi mai face loc şi un aparat foto cu peliculă, pentru a ne aduce nostalgia anilor ’80 în inimile noastre!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
4,502
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
salaria
Chişinău
la 29 Octombrie 2014 - 13:57
se pare ca cameramanul isi focuseaza mai des "atentia" nu asupra masinii, si nici asupra cainelui.. :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!