Aşteptăm scrisorea sau desenul copilului tău pentru Moş Crăciun!
21 Noiembrie 2014, 12:05
E vineri şi iarna ne bate la prag deja... Ploaia de afară are toate şansele să se transforme în ninsoare, iar în week-end-ul care urmează noi te îndemnăm să faci un lucru minunat: să-i povesteşti copilului tău despre magnifica expediţie de Crăciun, care va porni din Moldova spre Laponia, la 30 noiembrie, să-l inspiri să creeze un desen pentru Moş Crăciun, sau să-i scrie o scrisoare! Pentru că scrisoarea sau desenul copilului tău e cel mai de preţ colet pe care îl vom lua la bord, atunci când vom porni spre ţara lui Moş Crăciun! Şi pentru că Moş Crăciun se va bucura sincer să o primească, adusă tocmai din Moldova!
Ca şi anul trecut, redacţia PiataAuto.md, împreună cu partenerii săi, va premia copiii cu cei mai activi părinţi! Ce trebuie să faceţi, dragi părinţi?

1. În primul rând, să ne aduceţi
scrisorile sau desenele copiilor Dvs. la redacţie sau la sediul unuia din următorii parteneri – BMW Moldova (str. Bucuriei 18a), Magazin X-Style (bd. Grigore Vieru 27) - sau să ne expediţiaţi desenul sau scrisoarea prin poştă simplă, la adresa redacţiei (str. Grenoble 259/7, Parter A, MD-2072 Chişinău).
2. Să fiţi cât mai activi în reţelele sociale pe toată de până la expediţie şi în timpul ei! Distribuiţi cât mai multe din ştirile, articolele şi imaginile publicate pe pagina PiataAuto.md de pe Facebook! Sunt binevenite şi comentariile Dvs! Desigur, vă invităm să le arătaţi şi copiilor, chiar pe site, cum decurg pregătirile de expediţie, şi neapărat cum reuşeşte să înainteze maşina expediţională spre ţara lui Moş Crăciun!

Eh, şi uite că lista cu „ce trebuie de făcut” a luat sfârşit! E destul de simplu, nu?
Noi vom colecta toate scrisorile şi desenele copiilor şi vom porni în expediţie la 30 noiembrie! Deci, străduiţi-vă să reuşiţi aducerea scrisorilor până atunci! Şi neapărat
indicaţi şi numele copilului, cu datele de contact ale unuia din părinţi!

Toţi copii vor primi cel puţin un
cadou!


Ura!!! Aşa ne vine să exclamăm, pentru că, graţie partenerilor noştri, anul ăsta avem posibilitatea de a le oferi tuturor copiilor care vor expedia un desen sau o scrisoare la adresa redacţiei noastre cel puţin câte un cadou! Iar noi vom aduce un portbagaj de cadouri din Laponia, chiar din ţara lui Moş Crăciun! După revenirea noastră acasă, toţi copiii vor putea veni cu părinţii, unul câte unul, atunci când vă va fi comod, să vă ridicaţi aceste cadouri! Vrem ca toţi copiii care au fost inspiraţi de sinceritatea şi magia poveştii de Crăciun, şi au desenat ceva pentru Moş, sau i-au scris o scrisoare, să primească cel puţin un cadou din ţara lui Moş Crăciun! Că doar nu în zadar batem noi atâta drum cu scrisorile copiilor, nu?

Dar, asta nu e tot! Pe lângă cadourile pe care le va primi fiecare copil, cei cu părinţi foarte activi vor avea ocazia
să-l şi vadă direct pe Moş Crăciun, la revenire! Pentru că noi venim înapoi cu tot cu Moş la bord, iar pe 14 decembrie, în showroom-ul BMW Moldova, va avea loc o sărbătoare minunată de Crăciun, unde Moş Crăciun va scoate sacul său cu cadouri chiar din portbagajul Seriei 2 Active Tourer şi îi va bucura pe toţi copii prezenţi! Anume aici, dragii noştri, intră în rol necesitatea de a fi cât mai activi în reţele sociale, despre care vorbeam mai sus! Ajutaţi-ne să distribuim mesajele expediţiei spre cât mai mulţi oameni din ţară!

Deci, dragii noştri, e vineri cu timp posomorât afară, dar atât de înălţător în suflet! Sărbătorile de iarnă sunt aproape, iar atmosfera lor deja a venit pe PiataAuto.md! E vineri şi asta înseamnă că aveţi un week-end de familie în faţă, să-l petreceţi cu copii Dvs. şi să-i inspiraţi să creeze ceea ce-şi doresc ei pentru adevăratul Moş Crăciun!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
6
5,494
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!