Range Rover Vogue Special & Limited – SUV-ul care oferă lux prezidenţial
24 Noiembrie 2014, 12:22
Britanicii ne propun un exerciuţiu de imaginaţie luxoasă: o cameră de lux al celui mai presitigios hotel pe coasta oceanului, cu o viziune superbă la geam... Iar Dvs. staţi într-un fotoliu luxos, admirând priveliştea... Ambianţa acustică e desfătată de o muzică de calitate, scoasă de un sistem audio de înaltă fidelitate. Dincolo de geam temperatura şi umiditatea ar putea fi mai puţin confortabile, însă în camera Dvs. de hotel sistemul de climatizare vă menţine confortul termic perfect. Iar toate gadget-urile de ultimă generaţie vă stau la îndemână...

Şi acum imaginaţi-vă că tot arsenalul ăsta de lux suprem poate fi mobil,
astfel încât, cu tot luxul să vă puteţi căţăra pe stâncile unui munte, să rulaţi nederanjat pe pietruşul spălat de ape, după care, ieşind pe traseu, să goniţi mai iute ca un autoturism!

Acum, că v-aţi imaginaţi acest tablou superb, ştiţi cum se simte proprietarul unui Range Rover Vogue Special & Limited! E vorba de o ediţie limitată a unui model de lux absolut, situat în culmile ierarhice a noţiunii de SUV. „Cel mai bun” a devenit şi mai bun, au declarat britanicii la lansarea noii generaţii Range Rover, iar acum există şi o ediţie exclusivistă până la absolut a „celui mai bun”!

Se zice că cei care încearcă o dată un Range Rover rămân fideli modelului
pentru totdeauna, pentru că sunt cuceriţi cu desăvârşire de alura specială, consistentă, pe care o oferă acesta. E valabil şi în ţara noastră, unde cumpărătorii de Range Rover, atunci când ajung să-şi cumpere o nouă maşină, optează în majoritate covârşitoare pentru noi şi noi generaţii ale modelului. Pentru că perfecţiunea nu are limite.

Şi redacţia noastră a testat acum mai bine de un an noua generaţie Range Rover şi spuneam atunci despre el că vine să exceleze într-un segment exclusivist. Iar la interior descoperisem „un habitaclu care a păstrat cu sfinţenie toată alura de confort suprem elitist şi un post de comandant suprem la volan, care încă te mai provoacă să porneşti într-o călătorie în jurul lumii!”
Ce reprezintă ediţia limitată Range Rover Vogue Special & Limited?

O ediţie exclusivistă până la absolut şi limitată în număr de exemplare produs a unui model deja exclusivist prin definiţie. Ediţia specială aduce un set generos de dotări combinate cu iscusinţă pentru un confort desăvârşit, dar şi elemente distincte.

Range Rover Vogue Special & Limited e echipat cu un motor diesel TDV6 de 258 CP şi 600 Nm, putând prinde prima sută în doar 7.9 secunde. Consumul mixt declarat constituie 7.5 litri/100 km.

Lista de dotări incluse e extrem de lungă, iar dintre ele vom menţiona cele mai sonore: cameră video spate, sistem de climatizare acţionat de la distanţă, care permite preîncălzirea maşinii înainte de a ajunge la ea, sistem de monitorizare a zonelor oarbe, sistem Soft-Close de închidere automată a portierelor apropiate de caroserie, încălzire scaune faţă şi spate, sistem audio Meridian cu 13 difuzoare, de 380 W, inserţii de lemn natural Figured Macassar, tapiţerie de piele naturală Oxford Leather, volan îmbrăcat cu piele, garnisit cu lemn masiv şi, desigur, sistem
Terrain Response – cartea de vizită Land Rover în materie de performanţe offroad!

În mod normal, dotarea maşinii cu toate aceste opţiuni i-ar ridica preţul în Moldova va 95,260 euro. Însă ediţia specială Range Rover Vogue Special & Limited vine cu un preţ absolut fantastic, de doar 79,800 euro!

Range Rover a fost creat pentru confort maxim, indiferent de terenul pe care rulează. Iar acum confortul maxim e uimitor de atractiv! Informaţii suplimentare puteţi afla
în showroom-ul Land Rover din Chişinău, situat pe bd. D. Cantemir 14, sau la numerele de telefon 022-578-920, 022-578-923.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Land Rover Moldova
1
3,483
COMENTARII (1)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 28 Noiembrie 2014 - 19:04
Un Vogue e mai placut in kuloare alba :)
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!