Britanicii celebrează 60 de ani ai uzinei Aston Martin Works cu ediţii aniversare
16 Decembrie 2014, 14:40
Aston Martin Works a fost uzina de bază a brandului britanic, situată în Newport Pagnell, unde din 1955 până în 2007 s-au produs 15 000 de sportcar-uri britanice, până când producerea nu a fost mutată în Gaydon.

În 2015 Aston Martin Works
va celebra a 60-a aniversare,
iar pentru a menţiona acest jubileu, britanicii vor crea 6 ediţii speciale - câte una pentru fiecare decadă. Prima ediţie aniversară este creată pe baza decapotabilei Vanquish Volante, asupra căreia a lucrat subdiviziunea exclusivistă „Q by Aston Martin”.
Decapotabila se distinge printr-o culoare albă a caroseriei, care contrastează frumos cu elementele din fibră de carbon cu textură mărită şi accentele galbene.
Inserţii din fibră de carbon similare şi accente galbene se regăsesc şi la interior, mai mult decât atât, pe bancheta spate este brodat un logo jubiliar cu inscripţia „Aston Martin Works 60”. Cel mai interesant detaliu la interior însă, îl reprezintă rotulele de
pe consola centrală, care sunt executate din metalul pistoanelor modelelor clasice Aston Martin, care pe deasupra mai sunt şi inscripţionate.
Sub capota ediţiei aniversare se regăseşte acelaşi propulsor V12 de 6.0 litri, de 576 CP şi 630 Nm, datorită căruia sprintul de la 0 la 100 km/h
este realizat în 4 secunde, în timp ce
viteza maximă ajunge la 317 km/h.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,983
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!