Ofertă avantajoasă pentru camionetele Citroen Jumper în Moldova: leasing cu 0% şi un set atractiv de calităţi
27 Februarie 2015, 11:18
Citroen Moldova lansează o ofertă extrem de avantajoasă pentru transportatorii corporativi sau privaţi, care folosesc intens camionete de talia lui Jumper. E cât se poate de clar că Citroen Jumper e un vehicul creat să muncească, să îndeplinească bine şi eficient sarcini grele şi intense, într-un ritm solicitant. Dar acum Citroen Jumper beneficiază de şi de condiţii inedite de achiziţie, care-l transformă în poate cea mai raţională achiziţie din segment din Moldova!
Să o luăm pe rând. La promoţie participă una din cele mai practice versiuni de ampatament şi înălţime a modelului – Jumper FT33 L2H2 – care oferă un volum de încărcare de 11.5 m3, şi un spaţiu util de încărcare de 3,120 mm x 1,870 mm x 1,932 mm (lungime x lăţime x înălţime). Sarcina utilă constituie 1,475 kg. Modelul este
propulsat de unul din cele mai
eficiente şi fiabile motoare diesel
din segment – 2.2 HDi, cu 130 CP la
activ, cuplat la o transmisie manuală
cu 6 trepte! Astfel, vehiculul poate
asigura un consum de 9.3 litri/100 km
în regim ruban, 6.5 litri/100 km în regim extra-urban şi 7.5 litri/100 km în regim mixt.
În echiparea vehiculelor participante la promoţie sunt incluse dotări precum airbag-ul şoferului, servodirecţia, sistem ABS şi EBD, lacăt centralizat cu telecomandă, geamuri acţionate electric, sistem autonom de încălzire WEBASTO, sistem de aer condiţionat, scut de protecţie motor, suspensie ranforsată spate, uşi spate cu geamuri şi deschidere la 270-180 grade.
Şi acum, să vorbim şi despre preţuri şi condiţii de achiziţie. Un Citroen Jumper în versiunea menţionată mai sus, cu toate dotările menţionate incluse, costă 21,500 euro. Iar Citroen Moldova oferă şi condiţii de achiziţie în leasing,
cu 30% avans iniţial (7,845 euro plăţi iniţiale totale) şi o rată a dobânzii de 0% anual! La un termen de 24 de luni a contractului de leasing, rata lunară va constitui 627 euro, iar după doi ani vehiculul va fi achitat integral!
Pentru mai multe informaţii, sunteţi bineveniţi în showroom-ul Citroen Moldova, situat pe str. Petricani, 17. Consultanţii Citroen Moldova vor fi bucuroşi să vă asiste şi la telefon, apelând numărul 022-205-855.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
2,936
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!