Rompetrol Moldova a inaugurat o nouă stație de alimentare cu carburanți în municipiul Chișinău
18 Februarie 2015, 07:28
Rompetrol Moldova a inaugurat o nouă stație de alimentare, amplasată în municipiul Chișinău, pe strada str. Socoleni 2/6, și este a treia benzinărie deschisă de Rompetrol Moldova de la începutul anului 2015.

În cadrul noii stații se comercializează patru tipuri de carburanți: benzină Premium 95, benzină Efix 95, motorină Euro 5 și motorină Efix, produse la rafinăria Petromidia din Constanța, România, și GPL de calitate înaltă.

Pentru confortul clienților, în cadrul stației a fost amenajat un magazin non-stop cu cafenea, unde clienții își pot
face cumpărăturile, într-o ambianță plăcută.

Pentru anul 2015, Rompetrol Moldova și-a stabilit ca obiectiv continuarea extinderii rețelei de benzinării și modernizarea stațiilor existente, inclusiv deschiderea de noi magazine în incinta stațiilor de alimentare, ceea ce va permite consolidarea poziției sale de lider pe piața Republicii Moldova.

Rompetrol Moldova, membră a KMG Internațional, prezentă pe piața Republicii Moldova din 2002, operează o rețea de 68 de stații de alimentare cu combustibil și GPL și oferă clienților săi
produse de calitate superioară produse la una din cele mai moderne rafinării din regiune - Rompetrol Rafinărie. Rompetrol Moldova oferă peste 600 de locuri de munca, respectând cele mai stringente norme de securitate a muncii și securitate industrială. Pe parcursul anului 2014 Rompetrol Moldova a achitat drepturi de import și TVA din vânzări de peste 440 mln lei, impozit pe venit de peste 7 mln lei și plați la fondul social și medical de peste 13 mln lei.
PiataAuto.mdRompetrol Moldova
1
2,173
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!