AutoSpace SRL – noul importator Mitsubishi Motors în Moldova!
27 Martie 2015, 08:08
Începând cu luna aprilie 2015, AutoSpace SRL este unicul importator autorizat Mitsubishi Motors în Moldova. După 18 ani de prezenţă pe piaţa auto, venim să vă oferim servicii de vânzare şi post-vânzare a întregii game de automobile Mitsubishi. La dispoziţia clienţilor noştri stă o echipă de profesionişti, cu programe susţinute de training, care deţin certificate Mitsubishi Motors.

Gama de automobile disponibile cuprinde modelele Lancer, ASX, Outlander, Pajero Sport, Pajero şi L200. Toate automobilile comercializate dispun de garanţie 3 ani sau 100.000 km. Echipa noastră vă va consulta şi vă va oferi suport pe parcursul
întregului lanţ de procese aferente procurării automobilului nou. Mai mult ca atât, suntem dispuşi să vă oferim soluţii de finanţare precum şi soluţii de vânzare trade-in.

Pe partea de Service, venim cu o abordare fundamental nouă, orientată spre oferirea clienţilor Mitsubishi a serviciilor de maximă calitate. Vom realiza acest obiectiv prin orientarea
către client şi activitatea eficientă a fiecărui angajat al companiei. Suntem convinşi că această abordare fa influenţa pozitiv la calitatea serviciilor acordate şi la timpul de efectuare a lucrărilor şi la nivelul de confort al clienţilor.

Pentru detalii complete referitoare la gama de produse Mitsubishi precum şi
informaţii şi programări service, ne gasiţi la adresa:
str. Bucuriei 18a, Chişinău
sau la următoarele telefoane de contact:

- Vânzări auto noi: 079 110 657
- Piese de schimb: (022) 20 46 38
- Service Mitsubishi: (022) 20 46 14
PiataAuto.mdAutoSpace
2
5,648
COMENTARII (2)
Petru Amihalachioaie
Chişinău
la 27 Martie 2015 - 09:46
Bravo, AutoSpace! Sunteti intr-adevar un exemplu pentru ceilalti dealeri. Asta inseamna ca Elita5 si-a sistat activitatea? Deja voi ramaneti unicul importator?
0
0
Rene
Brăila, România
la 28 Martie 2015 - 20:02
Și acum cei care au mașini noi în garanție procurate de la Elita-5 ce fac? Eu am un ASX-2013, pentru revizie unde mă adresez?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!