AC Schnitzer a condimentat noul BMW i8 (Video)
13 Mai 2015, 11:28
Sportcar-ul hibrid BMW i8 are
un aspect de parcă preluat din
filmele Sci-Fi, dar germanii de
la atelierul AC Schnitzer au
reuşit să-i dea o doză şi
mai mare de dinamism. Coupe-ul bavarez a primit un kit aerodinamic executat din fibră de carbon, care a sporit forţa de apăsare pe ambele axe.
Acest kit este format din două spoilere, amplasate la extremităţile barei de protecţie faţă, două elemente pentru pragurile laterale, executate în acelaşi stil, care se integrează perfect în designul original al i8-ului, şi un eleron spate.
Exteriorul este completat de jantele forjate AC1 de 21 de inch, care sunt cu 4.4 kg mai uşoare comparativ cu jantele standard ale lui i8, astfel reducând masele nesuspendate cu
30%. Jantele sunt „încălţate” în cauciucuri Michelin Pilot Super Sport cu dimensiunea de 245/35 ZR21 pentru puntea faţă şi 285/30 ZR21 pentru puntea spate.
Pentru un look desăvârşit şi o manevrabilitate demnă de un sportcar, cei de la AC Schnitzer au instalat şi o suspensie sport, care a coborât partea frontală cu 25 mm şi partea din spate cu 20 mm.
La interior au apărut inserţii din aluminiu şi pedale din aluminiu, dar acestea nu ne sunt arătate nici pe poze şi nici în video de mai jos.
Informaţii utile:
Test-Drive BMW i8
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,190
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!