Iată maşinile postapocaliptice din „Mad Max: Fury Road”! (Foto/Video)
4 Mai 2015, 08:49
La data de 15 mai 2015 pe marele ecrane va fi difuzată mult-aşteptata peliculă Mad Max: Fury Road – al patrulea film din seria peliculelor
despre renumitul Mad Max,
al lui George Miller. Scenele postapocaliptice în care se va afla eroul principal Max Rockatansky, jucat de această data nu de Mel Gibson, dar de Tom Hardy, la care se va alătura şi
Charlize Theron în rolul Imperator Furiosa, vor fi cu adevărat demenţiale! Pe lângă oamenii postapocaliptici, care te pot ucide într-o secundă, vin maşinile lor ucigătoare.
Aceste vehicule monstruoase vor juca un rol important în pelicula Mad Max: Fury Road, acţiunile căreia în mare parte se vor baza pe o urmărire continuă, cu accidente, maşini distruse şi explozii în imensul deşert, care vor ţine spectatorii în suspans continuu! Vehiculele sunt diverse, dar stilul postapocaliptic se resimte în fiecare din acestea. Metal ruginit şi tăios, harpoane, roţi imense şi propulsoare puternice, dotate cu compresoare mecanice şi turbocompresoare!
Doar priviţi acest „fost” Cadillac Eldorado, dotat cu două propulsoare, două compresoare mecanice şi patru turbocompresoare! Corvette pe suspensie de tot-teren, hot-rod-uri demenţiale, monster-truck-uri şi camioane năucitoare!
Şi acestea sunt doar câteva maşini
din pelicula Mad Max: Fury Road. În trailer-ul de mai jos putem urmări şi un Mercedes-Benz W123 instalat pe un şasiu de camion! Pregătiţi-vă pentru furia lui Mad Max!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,028
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!