Volkswagen Polo sedan a primit un facelift
22 Mai 2015, 14:57
Hatchback-ul Volkswagen Polo a primit un facelift de mijloc de carieră încă la începutul anului 2014, în timp ce sedanul, care se vinde în Rusia, a fost restilizat doar acum. Noul Polo sedan facelift vine cu un design mai elegant,
datorită grilei radiatorului masive cu elemente cromate, barelor de protecţie faţă/spate restilizate care, de asemenea, au primit fişii cromate şi blocurilor optice niţel retuşate.
Elemente cromate au apărut şi pe mânerele uşilor şi pe capacul portbagajului, în timp ce în locul indicatoarelor de pe aripi au apărut inserţii stilate, iar indicatoarele s-au mutat pe oglinzi.
La interior Polo sedan facelift a primit un nou volan şi noi combinaţii de culori şi materiale, iar lista opţionalelor oferă acum blocuri optice bi-xenon, senzori de parcare faţă şi închiderea automată a oglinzilor la parcare.
În timp ce Polo hatchback primeşte pentru Europa motoare Euro 6, noul Volkswagen Polo sedan facelift vine cu acelaşi propulsor de 1.6 litri aspirat natural care dezvoltă 85 sau 105 CP.
Modelul de până la facelift se produce în Kaluga din 2010, iar producţia versiunii facelift va demara în Rusia deja în iunie anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
1,918
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!