Viitorul Nissan Cube este prefaţat de conceptul extravagant Teatro for Dayz creat pentru generaţia digitală
6 Octombrie 2015, 14:09
Pe lângă ipostaza conceptuală al viitorului GT-R, cei de la Nissan vor aduce la Tokyo şi conceptul extravagant Teatro for Dayz.
Exteriorul conceptului pătrăţos aduce aminte de modelul Nissan Cube, ceea ce ne face să credem că viitoarea
generaţie Cube va avea un aspect foarte similar. Actuala, cea de-a treia
generaţie Nissan Cube se află de 5 ani în producţie fiind bazată pe a doua generaţie lansată încă în 2002. Astfel, este de aşteptat să apară o nouă generaţie Cube foarte curând.
Totuşi, cea mai importantă inovaţie al conceptului Nissan Teatro for Dayz se regăseşte la interior. Panoul de bord, panourile uşilor şi chiar scaunele pot
servi drept display-uri imense pentru personalizarea interiorului, dar şi pentru partajarea experienţelor cu cei de la bord şi cu cei din afara lui care
se află „în reţea”. Conceptul este un adevărat dispozitiv pe roţi care poate înlocui dispozitivele moderne cu care ne-am obişnuit, cel puţin în călătorii.
Din start interiorul este alb, acesta putând fi personalizat după gustul celui de la volan. Spre exemplu, dacă vă este dor de bunica, vă puteţi
personaliza tapiţeria cu un „covor moldovenesc” care va apărea practic pe toate suprafeţele interiorului cufundându-vă în nostalgie.
Toate informaţiile în timpul condusului, precum viteza sau hărţile sistemului de navigaţie, pot fi ajustate şi relocate cu o simplă mişcare a degetelor pe panou.
La exterior Teatro for Dayz dispune de nişte panouri digitale, care la fel pot fi personalizate, iar fiind electric, panourile laterale vor arăta nivelul de încărcare a bateriilor. Foarte ingenios automobil pentru „generaţia digitală”!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,839
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!