BMW prezintă M2 M Performance şi M2 MotoGP Safety Car! (Video)
10 Februarie 2016, 11:53
Cei de la BMW dezvăluie accesoriile BMW M Performance Parts pentru noul BMW M2 Coupe, dar şi versiunea dedicată siguranţei în campionatul mondial MotoGP. Ce au în comun aceste două premiere? Ambele sunt inundate de accesorii BMW M Performance Parts!
Din luna martie noul BMW M2 Coupe va fi disponibil cu un spectru larg de accesorii BMW M Performance Parts. Pentru exterior acesta va primi elemente aerodinamice executate din
fibră de carbon, printre care elementele alăturate barei de protecţie faţă şi pragurilor laterale, difuzorul spate, spoilerul spate şi corpurile oglinzilor retrovizoare, în timp ce
calandrul şi elementele de pe aripi sunt vopsite în culoarea neagră, iar tabloul fiind finisat de liniile decorative BMW M şi inscripţiile M Performance pe pragurile laterale.
La interior apar inserţii din fibră de carbon şi volanul musculos, în timp ce substratul tehnic primeşte un sistem de evacuare sport cu finale de 93 mm realizate din fibră de carbon, o
suspensie sport reglabilă care reduce garda la sol cu 25 mm şi un sistem de frânare mai performant.
Toate elementele BMW M Performance Parts sunt optimizate pentru performanţe fără compromis pe circuite de curse.
Pe lângă cele menţionate mai sus, BMW M2 MotoGP Safety Car este pregătit mai serios pentru a face faţă circuitelor de curse pe care va conduce în siguranţă piloţii din cadrul campionatului MotoGP în sezonul 2016.
Acesta mai dispune de un spliter suplimentar pentru bara de protecţie faţă, capotă cu prindere de curse, un eleron spate masiv executat din fibră de carbon, girofar, lumini LED faţă,
cuşcă de protecţie, scaune de curse Recaro şi centuri de siguranţă Schroth cu prindere în 4 puncte.
Jantele, etrierele, suporturile eleronului, cuşca de protecţie şi inserţia de pe volan au fost vopsite într-o nuanţă aurie care este repetată şi de cusăturile de la interior.
Noul BMW M2 MotoGP Safety Car este dotat cu acelaşi propulsor turboaspirat de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie care dezvoltă 370 CP şi permite modelului să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.3 secunde în combinaţie cu cutia de viteze robotizată M DCT.

Cei de la BMW au o colaborare îndelungată cu organizatorul campionatului MotoGP, Dorna Sports, care a pornit din anul 1999 şi va dura cel puţin până în anul 2020 inclusiv, atunci când se sfârşeşte contractul.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,564
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!