Honda va dezvălui la Geneva noul Civic Hatchback Prototype
10 Februarie 2016, 14:15
La Salonul Auto de la Geneva care îşi va deschide uşile la începutul lunii martie, va debuta noua Honda Civic Hatchback Prototype – prototipul viitorului Civic hatchback cu 5 uşi de-a 10-a generaţie care va apărea în 2017 în Europa. Producătorul nipon a dezvăluit doar o imagine de teasing, unde este reprezentat posteriorul conceptului, iar acesta ne oferă informaţii captivante!

Dat fiind faptul că stilistica acestuia este similară cu Civic Concept şi cu recent lansatul sedan Civic destinat
pieţii nord-americane, viitoarea Honda Civic va deveni un model unic global pentru toate pieţile, astfel încât nu va mai exista Civic-ul destinat pieţei din SUA! Se pare că cei de la Honda au ascultat rugăciunile clienţilor americani şi vor face astfel încât hatchback-ul american să fie identic cu cel european! Acest pas strategic va reduce drastic costurile, pentru că nu va mai exista nevoia de a elabora un „Civic american”. Hatchback-ul va fi produs la uzina britanică din Swindon şi va fi exportat în toată lumea, inclusiv SUA.
Cei de la Honda au şi anunţat că viitorul Civic va avea sub capotă noile propulsoare turboaspirate, inclusiv unitatea de 1.0 litri care va dezvolta aproximativ 127 CP şi 200 Nm, unitatea de 1.5 litri disponibilă deja în SUA pe Civic sedan unde aceasta dezvoltă 174 CP şi propulsorul de 2.0 litri VTEC TURBO care dezvoltă pe actualul Civic Type R 310 CP şi 400 Nm.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,793
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!