Nissan a dezvăluit noul SUV Armada (Video)
11 Februarie 2016, 10:41
La Salonul Auto de la Chicago a fost dezvăluit noul SUV de talie mare Nissan Armada. Deşi le este prezentat americanilor drept un model absolut nou, acesta deja se află de 6 ani în
producţie sub denumirea de Nissan Patrol, disponibil din 2010 pe diferite pieţi ale lumii! Da, da, noul Armada nu este decât un Nissan Patrol redenumit!
Cu acest pas Nissan a demonstrat că este cel mai leneş producătior auto! Dar vor înghiţi americanii găluşca? Chiar şi aşa, în ciuda vârstei înaintate, Nissan Armada arată proaspăt şi astăzi.
Totuşi, cei de la Nissan nu au fost chiar atât de leneşi, dotând modelul cu o serie de tehnologii moderne, precum Predictive Forward Collision Warning, Backup Collision Intervention,
Intelligent Cruise Control, Distance Control Assist, Lane Departure Prevention, Lane Departure Warning, Blind Spot Intervention şi Blind Spot Warning.
Noul-vechiul SUV este echipat cu un imens V8 aspirat natural de 5.6 litri care dezvoltă 390 CP şi 544 Nm, fiind capabil să tracteze remorci cu o greutate de 3,855 kg în ambele versiuni - cu tracţiune spate sau integrală. Propulsorul este combinat cu cutia de viteze automată în 7 trepte.
Nissan Armada poate lua la bord tocmai 8 persoane, iar sistemul multimedia va bucura cu un display tactil de 8 inch şi sistem audio Bose cu 13 boxe.

Vânzările noului Nissan Armada vor demara în SUA în vara acestui an.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,165
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!