Premieră: Noul Chevrolet Trax facelift
10 Februarie 2016, 17:37
Pe lângă noul Camaro 1LE, cei de la Chevrolet vor aduce la Salonul Auto de la Chicago şi noul Trax facelift. Apărut la sfârşitul anului 2012, Chevrolet Trax a reuşit să cucerească aproape 400,000 de clienţi din lumea
întreagă.
Similar cu geamănul său german,
Opel Mokka X, crossover-ul a primit o „faţă” redesenată în stilul corporativ al brandului, foarte apropiată de noile Cruze şi Volt. Bara de protecţie nu mai este într-atât de joasă ca la modelul de până la facelift, în timp ce versiunile de top primesc jante de 18 inch şi LED-uri în blocurile optice.

Toate modificările la design au fost concentrate asupra unui singur aspect – „lăţirea” vizuală a maşinii, ceea ce le-a reuşit datorită noilor blocuri optice integrate în calandru îngust şi „gurii” mari ai prizei de aer centrale. Posteriorul vine cu o inserţie cromată deasupra numărului de înmatriculare şi o bară nouă spate care dispune de o suprafaţă mai mică al plasticului nevopsit.
Interiorul surprinde cu o alură al segmentului mediu spre premium, depăşind ambianţa austeră al predecesorului. Bordul este redesenat şi vine cu noi prize al sistemului de climatizare şi o nouă planşă de bord cu cadrane convenţionale, în contrast cu cele de „motocicletă” ale predecesorului.

A apărut şi noul sistem multimedia MyLink cu display de 7 inch şi conectivitate Apple CarPlay,
Android Auto, 4G LTE şi
Wi-Fi hotspot.
Pentru o siguranţă sporită Trax a fost dotat cu sistemele de asistare Lane Departure Warning, Forward Collision Alert, Rear Cross Traffic Alert şi Side Blind Zone Alert, fiind echipat cu
10 airbag-uri şi camera retrovizoare în dotarea de bază (în SUA).

Sub capota noului Chevrolet Trax se află acelaşi benzinar turboaspirat de 1.4 litri care dezvoltă 140 CP şi 200 Nm cuplat la transmisia automată cu 6 rapoarte (iarăşi, pentru piaţa din SUA).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
1,937
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!