În Rusia se vor aplica amenzi pentru „condusul periculos”. Exemple reale care sunt actuale şi pentru Moldova! (Video)
27 Mai 2016, 10:03
Autorităţile ruse vor amenda conducătorii auto pentru „condus periculos” în urma căruia pot fi provocate accidentele. Pentru a explica terminologia „condusului periculos” autorităţile ruse au scos o serie de filmuleţe unde sunt demonstrate 6 exemple de condus periculos pe baza situaţiilor reale filmate pe înregistratoare video, fiind suplinite şi cu exemple clare realizate
în 3D. Astfel, în grupul „condusului periculos” nimeresc aşa numitele „jocurile de dame” (multiplele schimbări ale benzilor cu viteză mare), „nervoşii” (taie calea în timpul schimbării benzii), „grăbiţii” (nu păstrează distanţa de la automobilul din faţă), „semănătorii” (nu păstrează distanţa laterală), „învăţătorii” (frânează brusc înaintea altor automobile) şi „încăpăţinaţii” (împiedică la depăşiri).

La moment se discută pedeapsa pentru „condusul periculos” care ar putea varia de la o amendă de 5,000 de ruble, până la luarea permisului de conducere sau chiar răspunderea penală. Pentru că astfel de situaţii le putem vedea din belşug şi la noi în Moldova, credeţi că ar trebui introduse amenzi speciale pentru aceşti indivizi?! Toate situaţiile descrise mai sus le puteţi vedea în video de mai jos.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,397
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!