Premieră: Noul Nissan Kicks (Video)
3 Mai 2016, 13:09
Se pare că cei de la Nissan doresc să se strecoare în fiece segment al SUV-urilor lansând un nou SUV compact din segmentul B
numit Kicks.
Iniţial noul Nissan Kicks va fi disponibil doar în Brazilia, unde şi va fi produs (Resende, Rio de Janeiro), ca mai apoi să fie lansat în peste 80 de ţări ale lumii.
Vizual modelul Kicks este foarte apropiat conceptului cu acelaşi nume dezvăluit cu doi ani în urmă la Salonul Auto de la Sao Paulo, deşi unele elemente au devenit mai modeste, precum blocurile optice sau jantele.
Având 4,295 mm în lungime, 1,760 mm în lăţime, 1,590 mm în înălţime şi un ampatament de 2,610 mm, noul Kicks este cu 160 mm mai lung, cu 5 mm mai îngust, cu 25 mm mai nalt şi
dispune de un ampatament cu 80 mm mai mare faţă de cel mai compact crossover al producătorului nipon – Nissan Juke. Conform celor de la Nissan noul Kicks va oferi un spaţiu suficient pentru pasageri şi pentru bagajele acestora.
Noul Nissan Kicks dispune de un interior bine desenat, o planşă de bord neobişnuită prin afişajul său, unde în locul turometrului a fost conglomerat
un şir de alte informaţii, precum consumul de combustibil care va fi de aproximativ 6.6 l/100 km storşi de benzinarul de 1.6 litri care va putea rula şi pe bio-etanol.
Kicks oferă şi tehnologii moderne, precum sistem multimedia cu display de 7 inch, dar şi sistemul de vizualizare la 360 de grade Around View Monitor cu funcţia de detectare a obiectelor aflate în mişcare Moving Object Detection.
Concurenţii direcţi ai noului Nissan Kicks vor fi Toyota C-HR şi Honda H-RV.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,023
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!