Rolls-Royce Wraith primeşte o „supradoză” de la Spofec (Video)
4 Mai 2016, 11:41
Trebuie să fii supradozat pentru
a face un asemenea tuning pentru Rolls-Royce Wraith! Atelierul german Spofec, care face parte din grupul Novitec, a mai pus mâna pe noul Wraith, dar modificările de atunci par extrem de subtile comparativ cu noul proiect numit Spofec Overdose!
Acest proiect, care va fi realizat
într-o ediţie limitată de doar 8 exemplare, este unul dintre cele mai spectaculoase interpretări ale unui Rolls-Royce creat vreodată, afirmă
cei de la Spofec. O afirmaţie, prea pompoasă, am spune noi.
Totuşi, modelul arată bine proporţionat chiar dacă aripile i-au fost evazate simţitor de mult, mai precis cu 130 mm, iar barele de protecţie modificate.
Toate elementele modificate ale caroseriei au fost executate din fibră de carbon. Per general, acest Wraith a primit un aspect care aduce aminte de hot-rod-urile şi custom-urile
americane, având o caroserie fluidă şi aşezată. La viteze mai mari de 140 km/h garda la sol redusă cu 40 mm revine la înălţimea de la uzină.
Exteriorul a fost completat de jantele de 22 de inch, aripile faţă cu incizii şi elementele cromate vopsite în negru lucios, inclusiv spoilerul de pe capacul portbagajului şi finalele sistemului de evacuare.
Performanţele acestui coupe sinistru, de asemenea, au fost sporite. Astfel, propulsorul V12 Twin-Turbo de 6.6 litri a primit 85 CP şi 186 Nm în plus
pentru un total de 717 CP şi 986 Nm, ceea ce corespunde unei acceleraţii de la 0 la 100 km/h de 4.2 secunde şi vitezei maxime de 250 km/h (limitată electronic pentru a proteja cauciucurile).
Pentru a face faţă performanţelor, sistemul de frânare a fost înlocuit cu unul mai performant cu discuri de frână carbon-ceramice enorme de 405x30 mm pe axul faţă şi 395x38 mm pe axul spate, care au redus şi greutatea cu tocmai 38 kg!
Interiorul fiecărui Spofec Overdose va fi creat după preferinţele clientului cu implementarea inserţiilor din lemn sau fibră de carbon, pielii de înaltă calitate şi Alcantara.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,286
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!