S-a scurs prima imagine cu interiorul viitoarei Porsche Panamera!
26 Mai 2016, 14:45
A doua generaţie Porsche Panamera va fi dezvăluită doar în luna octombrie al acestui an la Salonul Auto de la Paris, dar deja acum avem posibilitatea să-i vedem interiorul! După exteriorul dezgolit aproape în totalitate, acum putem vedea şi interiorul care aduce mai multe idei inovatoare.
Bordul inspirat în mare parte din conceptul Panamera Sport Turismo, care adie a prima generaţie Porsche 911, este acum un pic mai nalt, display-ul sistemului multimedia a devenit mai mare şi s-a detaşat de
bord ca o tabletă, care dă impresia că poate fi mutată de-a lungul bordului, spre exemplu, direct în faţa pasagerului. Hmm, ar fi tare! Prizele de aer poziţionate anterior pe ambele părţi al display-ului s-au contopit şi au migrat în partea de jos, direct la începutul noului tunel central.
Aici se observă lipsa butoanelor care, în mare parte, au fost înlocuite cu butoane tactile, în timp ce levierul cutiei de viteze PDK cu dublu ambreiaj în 8 trepte dispune de un design inovator cu un display ce indică regimul, mai jos fiind amplasat şi butonul poziţiei
„Parking”. Panourile portierelor au o formă suspect similară cu cea de pe noul 911… Volanul este la fel identic cu cel al lui 911.

Noua generaţie Porsche Panamera va fi construită pe noua platformă MSB,
fiind mai uşoară cu aproximativ 100 kg şi echipată cu motoare turboaspirate V6 sau V8. Noul V8 BiTurbo de 4.0 litri a fost dezvăluit recent – acesta promite 550 CP şi 770 Nm pe versiunea Panamera Turbo.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,816
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!