Muzeul renovat Lamborghini şi-a deschis uşile
14 Iunie 2016, 08:45
Am vizitat muzeul Lamborghini în timpul testului drive cu super-car-ul Aventador în anul 2012. Atunci, muzeul din Sant’Agata Bolognese a bucurat cu o atmosferă caldă şi primitoare, dar fără prea multe artificii.
Totuşi, muzeul deschis în 2001 necesita o împrospătare şi o modernizare mai consistentă, iar acest lucru putea fi resimţit chiar şi acum patru ani în urmă.
Recent „Museo Lamborghini” a trecut printr-o renovare consistentă, fiind inaugurat de către CEO Lamborghini, Stefano Domenicali. Acum muzeul pare să îmbine notele clasice cu cele high-tech într-o simbioză de nedescris.
Automobilele expuse dispun de o iluminare mai bună, iar pe pereţi au apărut panouri informative iluminate.
Pentru a face cunoştinţă cu istoria mărcii, vizitatorii vor putea urmări filmuleţe pe ecrane mari multimedia. Precum şi anterior, vizitatorii vor fi întâmpinaţi de primul model de producţie Lamborghini, imaculatul 350GT de culoare roşie din anul 1963.
Nu lipseşte nici legendara Miura care în acest an îşi serbează a 50-a aniversare, dar şi unicul exemplar decapotabil Miura produs oficial de către atelierul Bertone pentru Lamborghini. Modelele clasice şi cele actuale sunt însoţite de exemplare
unice, precum Reventon şi modele conceptuale, printre care Miura, Sesto Elemento, Asterion sau Urus.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,063
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!