O nouă Tesla surprinsă în Moldova! Şi de această dată, cu plăcuţe transnistrene...
27 Iunie 2016, 08:02
În primăvara acestui an unul din vizitatorii noştri ne-a expediat câteva imagini cu o primă Tesla Model S, surprinsă prin Moldova. Din păcate şi destul de greu de înţeles, acea Tesla avea plăcuţe de înmatriculare transnistrene. La nici 10 zile distanţă, acel exemplar fusese implicat într-un accident rutier, iar pentru o Tesla un accident înseamnă mai mult decât nişte defecţiuni mecanice, întrucât maşina se deconectează automat de la funcţiile normale şi poate fi readusă la viaţă doar de către specialiştii Tesla după o verificare minuţioasă de siguranţă.

Acum, o nouă Tesla Model S a fost surprinsă pe străzile ţării noastre. Şi
de această dată maşina e înmatriculată în Transnistria, iar mai mulţi utilizatori din reţelele sociale au presupus în mod firesc că e vorba de acelaşi exemplar reparat între timp. Totuşi, plăcuţele de înmatriculare sunt altele, la fel ca şi nuanţa de caroserie şi jantele, ceea ce ne face să constatăm că e vorba de un cu totul alt exemplar.
Un singur fapt nu-l putem înţelege. A cumpăra o Tesla Model S în ţara noastră e un act de pionerat şi mare curaj, dar înmatricularea e iîn Transnistria pare un gest de contrast absolut faţă de aceste calităţi ale unei astfel de achiziţii. De ce să-ţi înmatriculezi Tesla în Transnistria? Poate Dvs. intuiţi un răspuns,
pentru că noi nu vedem unul suficient de logic?

P.S.: Vă amintim că redacţia PiataAuto.md este prima şi unica entitate de presă din Moldova care a realizat un test drive cu Tesla Model S, test pe care-l puteţi citi aici!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
3,615
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!