O nouă promoţie Land Rover în Moldova: Range Rover Evoque, de la 35,000 euro
23 Iunie 2016, 15:22
Land Rover Moldova îşi bucură din nou fanii cu o promoţie specială pentru modelul Range Rover Evoque, în versiunea lui actualizată de curând. Echipat cu un pachet ce conţine o serie de opţiuni stilate şi necesare pentru o ambianţă de confort modern plenar, modelul e oferit la un preţ de 35,000 euro.

În preţul promoţional sunt deja incluse cutia automată cu 8 trepte, sistemul de tracţiune integrală permanentă, dar şi caroseria bicoloră – nuanţă albă
de bază cu plafon negru contrastant. Maşinile sunt echipate cu jante de 18 ţoli şi cu senzori de parcare şi cameră video marşarier.

Habitaclul tapisat cu stofă dispune de sistem de climatizare automat cu guri de ventilare spate, precum şi de sistemul multimedia cu display color de 8 ţoli, sistem audio cu 8 difuzoare şi conectivităţi USB şi Bluetooth.

Pentru informaţii detailate despre lista completă de dotări sau eventuale
variaţii de preţuri la includerea unor dotări suplimentare, puteţi contacta consultanţii Land Rover Moldova la numărul de telefon 022-578-920, sau să vizitaţi direct showroom-ul Land Rover, situat pe bd. Cantemir, 14.

Redacţia PiataAuto.md a testat de curând noul Range Rover Evoque facelift, iar impresiile noastre despre senzaţiile de la bordul modelului pe puteţi citi în testul drive dedicat.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Land Rover Moldova
0
2,992
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!