Trade-in Opel în Moldova: acum se acceptă automobile de orice marcă!
29 Iunie 2016, 14:43
Dacă săptămâna trecut distribuitorul Opel în Moldova, compania East-Auto-Lada, ne anunţa despre serviciul de leasing direct pentru automobilele Opel, atunci astăzi ofensiva continuă cu o noutate cel puţin la fel de importantă: Opel dispune de servicii trade-in în Moldova, iar la trade-in se acceptă orice marcă de autoturisme!

Simplu vorbind, serviciile de trade-in sunt concepute pentru a vă economisi timpul şi resursele pentru vânzarea automobilului Dvs. curent, atunci când vreţi să cumpăraţi unul nou. Practic, îl predaţi distribuitorului la o valoare agreată de ambele părţi, iar Dvs. plătiţi
doar diferenţa de bani pentru
automobilul nou şi plecaţi acasă cu
maşina nouă fără bătăi de cap cu vânzarea celei vechi. Teoretic, dacă vă vine o dorinţă spontană de achiziţie a unei maşini nou, întregul proces de preluare a maşinii şi cumpărare a uneia nou poate dura cumulat numai vreo 3-4 ore!

Mai mult ca atât, serviciul de leasing direct, anunţat de Opel Moldova săptămâna trecută, poate fi cumulat cu cel de trade-in. Astfel, chiar dacă acum nu dispuneţi de toţi banii pentru a achita diferenţa de preţ dintre automobil nou şi valoarea automobilului predat la
trade-in, puteţi face plăţile eşalonat conform programului de leasing, pe o perioadă de până la 36 de luni.

Astfel, Opel îşi pune la punct toate serviciile auxiliare civilizate unui proces civilizat de vânzare a automobilelor noi, iar fanii Opel din Moldova au de astăzi şi mai multe opţiuni pentru achiziţia unei maşini din showroom. Mai multe informaţii puteţi afla de la consultanţii East-Auto-Lada, la numărul de telefon 022-43-68-04, sau vizitând direct showroom-ul Opel de pe str. Chişinăului 3, com. Stăuceni, Chişinău.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la Opel Moldova
0
3,787
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!