Ford dezvăluie noua Kuga ST-Line
27 Iulie 2016, 09:06
Nu este modelul dinamic Kuga ST, care este așteptat de ceva timp de fanii brandului, ci o versiune cu un caracter mai sportiv la exterior. Astfel, Kuga ST-Line aderă la familia ST-Line din care deja fac parte modelele Fiesta, Focus și Mondeo.

La exterior noul Ford Kuga ST-Line
se deosebește printr-un calandru de culoare neagră, plasă hexagonală pentru prizele de aer, în timp ce elementele din partea de jos ale
barelor de protecție, pragurilor și aripilor sunt vopsite în culoarea caroseriei - la versiunile standard acestea sunt realizate din plastic negru nevopsit.
Tabloul este finisat de spoilerul spate, jantele de 18 sau 19 inch de culoare neagră Ebony Black și aspect fumuriu
pentru geamuri și blocurile optice față/spate.

Interiorul lui Kuga ST-Line este
condimentat de cusături contrastante și scaunele sport căptușite parțial în piele. Consola centrală este vopsită în două straturi Deep Space.
Pentru un comportament mai dinamic și mai precis în curbe, Ford Kuga ST-Line vine și cu bucșe un pic mai dure, amortizoare și arcuri recalibrate, stabilizatoare mai groase, o direcție revizuită și o gardă la sol coborâtă cu 10 mm.

Noul Ford Kuga ST-Line va fi disponibil cu întreaga gamă de propulsoare, inclusiv diesel-urile 1.5 TDCi (120 CP) și 2.0 TDCi (150 sau 180 CP), dar și cu unitatea pe benzină de 1.5 litri EcoBoost disponibilă în trei versiuni de putere – 120, 150 și 182 CP.

SUV-ul cu caracter dinamic, Kuga ST-Line, va fi lansat odată cu versiunea elitistă Kuga Vignale.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,013
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!