Rolls-Royce ne delectează cu două modele exclusiviste ‘Dusk until Dawn’
29 Iulie 2016, 14:32
Cei de la Rolls-Royce ne delectează
cu alte două versiuni exclusiviste din colecţia Bespoke, realizate pe baza modelelor Dawn şi Wraith. Realizate urmând tematica ‘Dusk until Dawn’
(de la amurg până în zori de zi) pentru a reflecta atmosfera glamuroasă din Porto Cervo, noile modele sunt cu adevărat excepţionale.
Modelul exclusivist Rolls-Royce Wraith a fost vopsit în două nuanţe de gri, care reflectă amurgirea, în timp ce interiorul vine cu nuanţe de mov,
albastru şi gri, pe
care le emană
atmosfera amurgului. Pielea cu factură proeminentă şi lemnul cu o textură generoasă, conferă un caracter inedit interiorului.
La rândul său, Rolls-Royce Dawn exprimă zorii zilei cu o nuanţă incredibilă a caroseriei Emerald Green, care se regăseşte şi la interior, combinată cu piele alba, în timp ce atracţia principală este o broşă realizată din aur alb şi incrustată cu smaralde şi perle, care reprezintă emblema Porto Cervo.
Aceste opere de artă sunt produse doar într-un singur exemplar fiecare şi vor fi expuse în Rolls-Royce Summer Studio din Porto Cervo până în septembrie anul curent.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,443
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!