ABT creează cel mai rapid Volkswagen Golf GTI Clubsport!
25 August 2016, 15:31
Atelierul german ABT Sportsline a modificat noul Volkswagen Golf GTI Clubsport, conferindu-i un aspect fioros şi înzestrându-l cu mai multă putere. La exterior acesta se deosebeşte doar prin elemente, care îi conferă o prezenţă mai dinamică şi un comportament mai sportiv în curbe.
Printre acestea se numără garda la sol redusă datorită arcurilor sport şi jantele de 20 de inch din seria CR printre spiţele cărora se zăreşte şi un sistem de frânare performant cu etriere în 6 pistoane şi discuri de frână de 370x35 mm pe puntea faţă.
Cei de la ABT mai oferă elemente, care nu sunt prezente pe exemplarul din imagini. Şi anume, un kit aerodinamic subtil, “pleoape” pentru blocurile optice faţă, corpuri stilate ale oglinzilor retrovizoare şi sistem de evacuare sport cu patru finale cromate.

Cele mai importante însă, sunt
modificările aduse propulsorului 2.0 TSI, care dezvoltă 265 CP (290 CP cu funcţia overboost) şi 350 Nm din uzină. Printr-o simplă resoftare a unităţii de control al propulsorului, puterea sare la 340 CP, iar cuplul la 430 Nm! Surplusul de putere a redus timpul de acceleraţie de la 6.3 la 5.6 secunde, în timp ce viteza maximă a crescut de la
250 la 265 km/h! Astfel, Volkswagen Golf GTI Clubsport cu tuning de la ABT Sportsline este cu 0.3 secunde mai rapid în demarajul de la 0 la 100 km/h decât noul Volkswagen Golf GTI Clubsport S (310 CP), care deţine recordul pe circuitul Nurburgring Nordschleife pentru automobilele cu tracţiune faţă.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,518
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!