Noua generaţie Volkswagen CC şi Golf facelift au fost deconspirate!
24 August 2016, 09:55
Pe internet au apărut imagini de patent cu noua generaţie Volkswagen CC şi cu noul Golf Mk7 facelift! Noul Golf facelift va primi blocuri optice modificate, al căror LED-uri de zi vor continua în elementul cromat al calandrului, barele de protecţie modificate, cea din faţă primind un
element cromat de-a lungul lăţimii şi blocuri optice anticeaţă noi, în timp ce cea din spate vine cu modificări doar la poziţia şi forma reflectoarelor. În imagini vedem hatchback-ul şi break-ul, dar şi versiunea dinamică Golf GTI, care vine cu o bară de protecţie cu incizii laterale restilizate.
Se aşteaptă ca noul Golf facelift să se dezică de motorizările 1.4 TSI şi 1.6 TDI în favoarea noilor propulsoare diesel şi pe benzină cu volum de 1.5 litri, totuşi, cei de la Volkswagen ar putea păstra noile motorizări pentru viitoarea generaţie Golf Mk8.
La rândul său, aceeaşi publicaţie Autoblog.nl, a dezvăluit imagini de patent şi cu noua generaţie Volkswagen CC. Conform zvonurilor, producătorul german ar putea schimba denumirea modelului, care nu se va mai numi simplu CC. Noul model este o copie aproape exactă al conceptului Sport Coupe Concept GTE, cu excepţia mânerilor uşilor, barelor de protecţie şi a altor elemente neesenţiale, adaptate pentru producţia de serie, precum linia de deschidere a capotei în regiunea aripilor. Ca şi în cazul noului Golf facelift, LED-urile de zi vor continua în elementele cromate ale calandrului. Posteriorul este identic celui de pe concept, cu mici retuşări la finalele de evacuare, aici venind şi marea noutate – succesorul actualului Volkswagen CC nu va mai fi un coupe cu 4 uşi ci un liftback cu 5 uşi!
Capacul portbagajului va fi de fapt o uşă care se va deschide împreună cu luneta. La interior noul model va fi mai spaţios, iar volumul portbagajului va
creşte la aproape 500 de litri (conceptul avea un volum de 480 litri).
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,514
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!