Top 10 cele mai proaste automobile după părerea lui Jeremy Clarkson
26 August 2016, 09:35
„Dispreţuiesc maşinile plictisitoare. Nu-mi place lipsa de imaginaţie. Ea îmi provoacă durere de inimă când sunt într-o maşină care merge, se opreşte, virează şi nu face nimic mai mult. Maşinile pot, şi ar trebui să fie mult mai mult decât un simplu mijloc de transport, iar în cazul în care însăşi producătorii auto continuă să creadă că ele nu pot, ei sunt cei din urmă care duc spre propriul său deces”, Jeremy Clarkson.

După ce a publicat Top 10 cele mai bune automobile pe care le-a condus în ultimul an, fostul prezentator Top Gear, Jeremy Clarkson, nu a ezitat să publice şi lista celor mai proaste automobile, după părerea sa, pe care le-a condus în ultimul an (se are în vedere perioada 2015-2016). Dacă în topul celor mai bune, nu au lipsit comentariile piperate, caracteristice lui Jeremy Clarkson, vă imaginaţi ce comentarii a trântit despre maşinile care nu l-au impresionat? Să înceapă nebunia!
1. Opel/Vauxhall Astra

„Era roşu şi turbo, şi este bun pentru oricine care are nevoie de patru roţi şi un loc unde să se aşeze atunci când se deplasează.”
2. Infiniti Q30

„Motorul diesel de 2.2 litri al lui Q30 mişcă maşina şi nu pare să aibă o sete alarmantă de combustibil, aşa că
e în regulă. Dar sună ca o barcă atunci când este frig. Este atât de gălăgios încât ar trebui să fie echipat cu o tehnologie de anulare a zgomotului.”
4. Zenos E10 S

„Pe drum, unde în mare parte l-am condus, sunetul a fost distractiv timp
de aproximativ un minut şi apoi nu a fost distractiv deloc. Hămăitul sistemului de evacuare este intens, dar tot ce se poate auzi este
wastegate-ul, care sună ca un om gras care cheamă un instalator pentru a îndepărta efectele secundare ale unei cine deosebit de enorme.”
3. Skoda Superb

“Skoda are aceeaşi cantitate de suflet, precum un frigider. Este acel tip de maşină, pe care o poţi cumpăra la metru.
- Bună. Aş vrea 5 metri de maşină.
- Cu siguranţă, Geoff. Să-ţi arăt acest Superb.”

5. Renault Kadjar

"Nu îl vei vedea în pelicula Fast and Furious. Nu va apărea în jocul video Forza Motorsport. Nu va fi niciodată pe un poster pe peretele în camera unui
copil. Airfix nu-l va face în miniatură şi nu va exista nici versiunea rapidă R, pe care s-o conduci către victorie pe un circuit. El nu-ţi oferă nimic din ceea
ce te-ar face să-l cumperi, dacă ai putea utiliza un vehicul creat de Google, în loc. Ambele sunt fără suflet.”
6. BMW X1 xDrive25d

„Presupun că, dacă aş lua toate lucrurile în consideraţie, nu este o maşina rea. Nu se accidentează tot
timpul, nici nu explodează. Dacă ar fi fost o KIA sau o maşină ale unei dintre acele companii ciudate din China, ai spune că este destul de bună.
Dar, deoarece în spate scrie BMW, şi pentru că tu ştii cât de bune pot fi BMW-urile, te aştepţi la ceva mai bun.”
7. Seat Leon X-Perience

„Seat Leon X-Perience, a avut oglinzi exterioare foarte stilate, dar în afară de acestea, a fost unul dintre cele mai greu de definit mormane de metal, plastic şi sticlă, de la telefonului Microsoft Kin încoace.”
8. Nissan GT-R Track Edition

„Mereu ezit să spun că o maşină este periculoasă, pentru că este un câmp minat legal, dar aceasta se apropie
foarte aproape. De două ori pe oră aproape că făceam accident, din cauza schimbărilor bruşte şi neaşteptate a direcţiei. Conduci peste un capac de canalizare şi vei obţine o
idee despre ce ar putea fi dacă ai fi implicat într-o prăbuşire de avion. Simţi de fapt, cum partea de sus a coloanei vertebrale saltă pe interiorul craniului.”
9. Volkswagen Scirocco

“Dragostea mea pentru automobile a fost întărită de prima mea maşină,
Volkswagen Scirocco. Nu am dorit să conduc noul Scirocco. Pentru că, ştii cum merge. Aţi avut o relaţie acum 35 de ani. Vă întâlniţi din nou, datorită
Facebook-ului. Dar ea s-a transformat într-un elan. Nimeni nu-şi doreşte aşa ceva. Mai bine păstrezi dragostea din trecut doar în memorie.”
10. Hyundai H-1/i800

„Hyundai H-1/i800 este mai rău decât acel parazit care intră în ochii unui copil. E mai rău decât o cameră de baie într-o bază militară unde a avut loc o epidemie de vomă şi diaree. E mai rău decât să încerci pantalonii, chiar. Aş aplica, mai degrabă, crema de soare pe spatele lui James May, decât aş călători din nou într-un Hyundai H-1/i800.
Este enervant. Hyundai ştie cum să facă o mașină decentă. Dar cu aceasta a ales să facă una care este plictisitoare, lentă, urâtă şi groaznică.
Niciodată nu voi merge într-unul din
nou. Chiar dacă la trei dimineaţa va ploua şi doresc doar să ajung acasă şi este ceea ce şoferul de taxi conduce. Pentru că aş prefera, mai degrabă, să răcesc dormind pe o bancă din stradă.”
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru via Jeremy Clarkson
2
16,207
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!