Lamborghini Huracan cu tracţiune spate primeşte 830 CP diabolici de la Novitec!
23 Septembrie 2016, 16:36
Cei de la Novitec Torado au modificat versiunea cu tracţiune spate a lui Lamborghini Huracan, modelul LP580-2. Pentru că aceasta se
deosebeşte de versiunea cu tracţiune integrală, LP610-4, prin bara de protecţie faţă, cu o formă diferită a prizelor de aer divizate pe orizontală,
specialiştii atelierului german au decis să păstreze acest caracter şi au elaborat o bară de protecţie cu spoiler integrat din fibră de carbon, care dispune de un design deosebit.
Restul elementelor din kitul aerodinamic, au rămas fără schimbări, fiind, de asemenea, realizate din fibră de carbon. Tabloul este condimentat de jantele bicolore de 20 de inch pe axul faţă şi de 21 de inch pe axul spate. Cauciucurile sunt Pirelli P-Zero cu dimensiunea 255/30 ZR20 şi, respectiv, 355/25 ZR21. Suspensia a fost coborâtă cu 35 mm, datorită noilor arcuri sport.
Cel mai important deliciu însă, se ascunde sub capotă, sau, mai exact, în spatele şoferului şi pasagerului. Propulsorul V10 de 5.2 litri a primit două compresoare mecanice, care au urcat puterea de la 580 la 830 CP!
În combinaţie cu evacuarea sport realizată din inconel, acest taur are un răget de-a dreptul diabolic!
Atenţie pentru cei cu căşti - sunetul sistemului de evacuare din primul video este extrem de puternic!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,249
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!