Odată cu facelift-ul KIA Soul primește unitatea turbo 1.6 T-GDI
26 Septembrie 2016, 12:33
La Salonul Auto de la Paris KIA va dezvălui noul Soul facelift, care primește și noua motorizare 1.6 T-GDI. Deși exteriorul vine cu actualizări subtile, noul Soul facelift oferă acum o prezență și mai pronunțată de SUV.
Barele de protecție modificate sunt acum mai musculoase, iar pe acoperiș sunt amplasate elementele contrastante pentru prinderea portbagajului de acoperiș. Calandrul a fost actualizat, precum și grila din
partea de jos a barei de protecție frontale, în timp ce blocurile optice față au primit un design mai modern, cu LED-urile de zi poziționate în partea de jos și pe lateral.
Precum și anterior, Soul va fi disponibil cu un pachet stilat, care îi va accentua caracterul de SUV și mai mult, prin intermediul elementelor de culoare neagră lucioasă de pe barele de protecție și aripi.
Conform celor de la KIA, actualizări a primit și interiorul, la bord regăsindu-se un nou sistem multimedia, cu display de 5, 7 sau 8 inch și conectivitate Apple CarPlay și Android Auto. Mai mult decât atât, KIA Soul facelift primește o serie de sisteme menite să sporească siguranța activă, precum Blind Spot Detection și Rear Cross Traffic Alert.
Versiunea cu propulsorul turbo pe benzină 1.6 T-GDI se deosebește printr-un interior sport, cu accente oranj și volan turtit în partea de jos, prin elementele de culoare roșie la exterior, două finale de evacuare și jantele de 18 inch, prin spițele cărora se va zări un sistem de frânare mai performant.
Datorită celor 204 CP și 265 Nm, dar și a cutiei de viteze robotizate cu dublu ambreiaj și 7 trepte 7DCT, noul Soul 1.6 T-GDI va accelera de la 0 la 100 km/h în 7.5 secunde și va atinge o viteză maximă de 196 km/h.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,774
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!