Honda va lansa un SUV sub-compact numit WR-V!
19 Octombrie 2016, 12:30
Având în vedere popularitatea crescândă a SUV-urilor, cei de la Honda doresc să diversifice gama acestora cu un nou SUV, care se va situa cu o treaptă mai jos față de modelul HR-V. Noul SUV sub-compact va fi numit Honda WR-V și va fi de fapt modelul Jazz/Fit, transformat în SUV! Analizând schița oficială, se vede clar că partea laterală, inclusiv blocurile optice spate, sunt identice hatchback-ului Jazz/Fit!
Inginerii doar au înălțat garda la sol, iar designerii au modificat substanțial partea frontală, dar și aripile, care au primit inserții din plastic negru ne vopsit, precum și întregul perimetru al caroseriei. Astfel, viitoarea Honda WR-V va împrumuta motorizările lui Jazz/Fit, dar și tracțiunea, care va fi realizată doar pe axul față. Viitorul SUV sub-compact al celor de la Honda va
debuta în noiembrie la Salonul Auto de la Sao Paolo, iar vânzările, inițial, vor demara pe piața Americii de Sud, în special, în Brazilia. Nu se cunoaște însă, dacă Honda WR-V va fi disponibilă și în Europa.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,995
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!