În Chişinău s-a deschis cea mai mare parcare multietajată
24 Octombrie 2016, 17:01
Parcările multietajate nu sunt ceva nou pentru Chişinău, o parcare de acest fel fiind situată la Aeroportul Internaţional Chişinău. Noua parcare multietajată însă, se vrea a fi cea mai mare de acest gen şi prima de tip închis, având o capacitate de peste 800 automobile. Construcţia de 7 etaje este situată în sectorul Telecentru la intersecţia străzilor Nicolae Testemiţeanu
şi Constantin Vârnav.
Conform reprezentanţilor companiei de construcţii D&D, noua parcare multietajată va ajuta la reducerea accidentelor, furturilor şi ambuteiajelor din zonă, iar lucrătorii instituţiilor medicale, amplasate în imediata apropiere, vor primi reduceri de 50%.
Parcarea dispune de sistem de supraveghere 24/24.

Costul unul loc de parcare este de 5 lei pe oră în intervalul orelor 07:00-20:00, iar tariful pentru parcarea nocturnă între orele 20:00-07:00 este de 30 de lei.
Există şi un abonament lunar de 1,000 lei, iar cei ce vor pierde tichetul primit la momentul parcării, va trebui să achite 500 de lei pentru a lua automobilul de la parcare. În incinta parcării va activa şi o spălătorie auto.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
6,751
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!