Ken Block dezvăluie noul Ford Mustang Hoonicorn V2 de 1,400 CP! (Video)
13 Octombrie 2016, 11:19
Unul dintre cele mai demenţiale automobile, create pentru seriile Gymkhana, cu siguranţă a fost Hoonicorn RTR bazat pe Ford
Mustang din 1965 cu tracţiune
integrală şi 845 CP storşi
dintr-un imens V8 Roush-Yates de 6.7 litri, cu care Ken Block s-a filmat în Gymkhana 7.
Acum, pilotul de raliuri şi renumitul „huligan” dezvăluie a doua interpretare a acestui Mustang demenţial.
Dar cum să-l faci şi mai demenţial decât atât? Corect! Să-i adaugi o pereche de turbocompresoare! Zis şi făcut! După adăugarea turboaspirării, care dezvoltă o presiune de 1.4 bari, propulsorul livrează acum nu mai puţin de 1.400 CP! Pe lângă turbocompresoare, acesta a fost dotat şi cu injecţie de metanol, pentru a reduce temperatura de ardere.

Conform lui Ken Block, el nu a condus ceva mai brutal şi mai înfricoşător decât acest Mustang, care turează cât ai clipi şi distruge cauciucurile într-atât de rapid, încât pilotul nici nu reuşeşte să schimbe vitezele, necesitând să-şi schimbe cardinal maniera de pilotare! Totuşi, Ken Block a menţionat, că-i place la nebunie, mai cu seamă, că maşina vrea să-l ucidă…!

La exterior Hoonicorn V2 se deosebeşte şi prin coloristica, inspirată din Ford Escort MkII, care, de asemenea aparţine lui Ken Block. Premiera publică al noului Hoonicorn V2 va avea loc la SEMA Show.
În câteva zile Ken Block a promis că va apărea şi un filmuleţ cu testele noului Hoonicorn V2, iar până atunci pilotul a publicat filmuleţele cu dezvăluirea maşinii şi cum acesta coace zefir cu ajutorul focului ieşit direct din turbocompresoare!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,726
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!