Un Mercedes-Benz E63 AMG cu doar 33 de km la bord a stat la un distribuitor german aproape 10 ani, iar acum este scos la vânzare!
17 Octombrie 2016, 19:29
Ei bine, atunci când un automobil nou stă în salonul distribuitorului un an de zile, acesta este vândut cât mai rapid, deseori şi cu o reducere bunicică, pentru ca acesta să nu treacă în următorul an şi să pară deja învechit, deşi este absolut nou. Dacă şi trece în
următorul an, reducerea este garantată. Dar dacă trec aproape 10 ani de zile?! Este imposibil, veţi spune!
Uite că se întâmplă şi astfel de cazuri! Un distribuitor german Mercedes-Benz a păstrat în parcul său de automobile
un Mercedes-Benz E63 AMG produs tocmai în 2007 timp de aproape 10 ani! Da, este un E-Class de top cu două generaţii mai vechi în caroseria W211! Exemplarul este absolut nou şi are la bord doar 33 km, care, probabil s-au adunat în urma unor teste drive scurte, realizate pentru clienţi!
Sub capota se ascunde un V8 aspirat natural de 6.2 litri, care dezvoltă 514 CP şi 630 Nm şi accelerează acest sedan dinamic de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde, în timp ce viteza maximă îi este limitată la 250 km/h.
Recent acesta a fost preluat de la parcarea distribuitorului, spălat, polisat şi adus din nou în showroom, unde a şi fost scos la vânzare cu un preț exact sub 100,000 de euro sau cu aproximativ 50,000 de euro mai mic, faţă de cel iniţial, pe care îl avea la momentul producţiei!
De ce acest exemplar nu a fost vândut cu aproape 10 ani în urmă, nu se cunoaşte, dar având în vedere meniul în limba rusă, s-ar putea ca acest exemplar să fi fost destinat unui
client din ţările CSI,
dar din motive necunoscute aşa şi nu a părăsit teritoriul Germaniei. Un adevărat model de colecţie!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
7,746
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!