„Autobuzul tunel” a fost găsit abandonat în China! Este oare o înșelăciune?
8 Decembrie 2016, 11:23
Vă mai aduceți aminte despre „autobuzul tunel”, creat de către chinezi, care era menit să fluidizeze traficul, datorită posibilității de a circula deasupra acestuia? Ei bine, după câteva luni de la premieră, acesta a fost abandonat prinzând colb și rugină pe traseul de teste din Qinhuangdao… Arenda pentru traseu a fost prelungită pe un an înainte, astfel, localnicii vor fi nevoiți să privească acest „imobil”, care ocupă o parte din drumul public, cel puțin până în luna august 2017. Autobuzul este păzit de doar doi paznici, care spun că proprietarii nu sunt de găsit și nu se știe unde se află aceștia.
Se pare că inițiatorii proiectului au fugit cu tot cu banii investitorilor, având în vedere că mai multe portaluri de știri chineze au presupus că toată chestia cu autobuzul tunel, este de fapt o mare înșelăciune. Cei din urmă au mai menționat, că prototipul, care a fost
demonstrat public, avea o calitate de execuție extrem de proastă, ceea ce a fortificat presupunerile despre înșelăciune.

Reamintim că autobuzul numit Transit Elevated Bus (TEB) are 22 de metri în
lungime, 7.8 metri în lăţime şi 4.8 metri în înălţime, fiind capabil să transporte 300 de pasageri. Acesta ocupă două benzi, iar înălțimea oferită pentru automobilele, care circulă pe sub el, este de 2.1 metri.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,404
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!