Arteon – noua navă amiral Volkswagen va debuta la Geneva!
23 Februarie 2017, 16:17
La Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc la începutul lunii martie, cei de la Volkswagen vor dezvălui noua navă amiral, numită Arteon. Noul Volkswagen Arteon se va poziţiona cu o treaptă mai sus de modelul Passat şi va avea o caroserie liftback cu 5 uşi şi o siluetă de coupe. La moment producătorul german a dezvăluit doar două imagini de teasing cu noul model, care ne confirmă încă odată că Arteon
va fi extrem de apropiat conceptului Sport Coupe GTE Concept dezvăluit la Geneva acum doi ani. Noul Arteon va substitui parţial modelele CC şi Phaeton, fiind o combinaţie dintre ele. În ciuda proporţiilor dinamice Arteon va avea suficient spaţiu la interior chiar şi pentru persoane înalte.
Cel mai probabil noul Volkswagen Arteon va împrumuta substratul tehnic de la modelele Audi şi va avea o amplasare longitudinală a propulsorului, astfel, nu va avea nimic în comun cu platforma lui Passat.
Pe noul Volkswagen Arteon, pentru prima dată, va debuta noul limbaj de design, cu blocurile optice integrate pronunţat în calandru şi sistemele
moderne de asistenţă, care, conform producătorului, se regăsesc doar pe modele de lux. Probabil este vorba despre sistemul condusului autonom.
Mai multe informaţii despre noul Volkswagen Arteon vom afla în săptămânile ce urmează.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
3,429
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!