Noul DS 7 Crossback scanează gropile pentru a le trece în confort! (Video)
1 Martie 2017, 09:40
Dacă anterior modelele brandului DS Automobiles erau nu altceva decât
modele Citroen cu o puternică doză de glamour, atunci noul DS 7 Crossback
este un model unic brandului, pe care debutează tehnologii uimitoare!

Se pare că designeri francezi şi-au dat frâu inspiraţiei şi au realizat ceva cu totul neobişnuit. Luxul, glamourul şi excentricitatea tipic franceză – toate sunt prezente pe noul DS 7 Crossback, atât la exterior, cât şi la interior.
Având în vedere aspectul, atenţia la detalii şi materialele de calitate înaltă, cifrele, precum lungimea de 4.57 metri, lăţimea de 1.89 metri, înălţimea de 1.62 metri şi volumul portbagajului
de 628 de litri, par a fi prea seci, pentru a descrie acest SUV francez.

Blocurile optice faţă full-LED (DS Active Vision), au o formă inspirată din pietre
scumpe şi bijuterii, în timp ce
blocurile optice spate au un design tridimensional (Hypnotic 3D), care aduce aminte de faţetele obiectelor
din cristal.
La interior sunt prezente două display-uri de 12 inch, pentru planşa
de bord şi sistemul multimedia. Interiorul poate fi căptuşit în diferite combinaţii de materiale scumpe
şi accentuat cu elemente elegante. Atenţia la detalii este cu adevărat
impresionantă! Un detaliu incontestabil, este ceasul B.R.M Chronographs R180 amplasat între prizele sistemului de ventilare, care se iveşte la suprafaţă odată ce motorul este pornit.
Noul DS 7 Crossback este echipat cu o propulsie hibridă „plug-in” capabilă să livreze un total de 300 CP dintr-un propulsor pe benzină de 200 CP şi două motoare electrice a câte 109 CP. Cutia de viteză este una automată de nouă generaţie în 8 trepte în interiorul căreia se ascunde unul din motoarele electrice, cel de-al doilea fiind amplasat pe axul spate. Pachetul de baterii litiu-ion de 13 kWh oferă o autonomie electrică de 60 km. Noul DS 7 Crossback va putea fi echipat şi cu propulsii convenţionale, trei pe benzină de 130, 180 şi 225 CP şi două diesel, de 130 şi 180 CP.
Printre tehnologiile inovaţionale trebuie menţionat sistemul de viziune nocturnă DS Night Vision, sistemul condusului autonom DS Connected Pilot, care poate ajusta direcţia pentru a menţine automobilul pe banda de rulare şi sistemul DS Park Pilot, care poate parca autonom paralel sau perpendicular, fără implicarea conducătorului.
Cel mai important sistem însă, este DS Active Scan Suspension. Este un sistem similar lui Magic Body Control al celor de la Mercedes-Benz. Acest sistem scanează drumul în faţa automobilului identificând ondulaţiile acestuia, inclusiv gropile şi anticipând cele din urmă cu reacţii ajustate din timp ai suspensiei pentru fiecare roată în parte. Suspensia ingenioasă este ajustată continuu, pentru a transforma călătoria într-o adevărată plăcere.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,483
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!