Mâine, 21 iunie, ia startul Moldova Women SUV Maraton! Iată care va fi traseul expediţiei!

Forfotă mai mare ca oricând în redacţia PiataAuto.md înainte de startul expediţiei Moldova Women SUV Maraton! Doar cine a încercat să organizeze odată o călătorie de peste 15 doamne la bordul unor maşini poate înţelege deplin amploarea forfotelii ce se desfăşoară în aceste zile!
Însă aventurierii noştri nu se lasă bătuţi. Am înfruntat frigurile Cercului Polar. Am înfruntat arşiţa deşertului Sahara în expediţiile noastre. Trebuie să facem faţă şi acestei provocări, aşa că am reuşit între timp să schiţăm traseul de bază al expediţiei noastre. Ne-au ieşit peste 1,100 km pe care trebuie să-i parcurgem în următoarele 4 zile, începând cu ziua de mâine, 21 iunie! Poftim de aruncaţi o privire la traseul grandioasei aventuri motorizate feminine din următoarele zile!

Avem trasee de dificultate medie în cea mai mare parte, care ar putea fi trecute cu niţică măiestrie de orice SUV standard, dar există şi segmente picante, cu dificultate sporită, care vor pune la provocare abilităţile de condus în offroad ale maratonistelor noastre şi ale vehiculelor conduse de ele!

Astăzi seară mergem la o sesiune foto de dinaintea marelui start cu toate protagonistele Women SUV Maraton, dar şi cu toate SUV-urile. Vom reveni cu o prezentare amplă a echipajelor şi a SUV-urilor care le vor purta în cea mai mare aventură motorizată a verii prin Moldova! Urmăriţi-ne şi în reţelele sociale pe hashtag-ul #womenSUVmaraton, pentru toate impresiile spontane ale celor ce participă în Women SUV Maraton!
1
11,980
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (2)
Delfin
Duisburg, Germania
la 20 Iunie 2017 - 16:51
Trist că și în maratonul trecut, cu colegii din Romania, și acum nu ați inclus în traseu și partea de sud, sud al Moldovei. Mă refer la segmentul Cahul-Giurgiulesti.... Noi am vizitat acele locuri vara 2016, si am vazut prevelisti foarte frumoase la sudul Moldovei.
Speram ca in viitor veți acorda și sudului țării mai multă atentie, mai multă mediatizare!
Iar acum va spunem: Drum bun
0
0
Redacţia PiataAuto.md
Chişinău
la 20 Iunie 2017 - 17:39
Adevăr vorbiţi, dar o asemenea expediţie presupune multă logistică în spate şi în primul rând disponibilitatea unor unităţi de cazare demne, capabile să adăpostească 20-25 de oameni simultan. În sud, din păcate, ne-am convins de nenumărate ori, nu există asemenea opţiuni. La alte maratoane mai restrânse ca număr de participanţi, vom merge cu plăcere şi în aceste regiuni, pentru că sunt, într-adevăr, frumoase!
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!