Acest Porsche 911 Turbo are peste 1,000,000 de km la bord! (Video)

Există automobile, care au trecut de 1,000,000 de kilometri, dar nu foarte multe dintre ele sunt modele sportive. Uite că acest Porsche 911 Turbo în caroserie 930, are peste 725,000 de mile la bord, sau peste 1,150,000 de kilometri, fiind unul din puţinele sport-car-uri cu un asemenea parcurs!
Canadianul Bill MacEachern a procurat acest 930 Turbo de nou, acum 41 de ani în 1976, iar de atunci îl conduce zilnic fără întreruperi. Maşina niciodată nu l-a lăsat în drum, fiind extrem de fiabilă, mai cu seamă în clima aspră din Canada. Fiind patronul unei companie de curăţare a covoarelor, deseori Bill primeşte sunete de la clienţi, care se află în zone mai îndepărtate, iar acesta nu ezită să urce la volanul maşinii sale, fiind bucuros că o va conduce mai mult.
Atunci când compania sa a debutat pe piaţă cu o tehnologie absolut nouă de curăţare a covoarelor, care se deosebea de metoda utilizată de concurenţi, clienţii erau sceptici, dar atunci când îl vedeau conducând un Porsche, părerea despre Bill şi compania sa, se schimba. Astfel, potrivit lui Bill, maşina nu a jucat doar un rol de transport din punctul A în punctul B, dar a avut şi un rol important în succesul companiei sale.
Bill niciodată nu ar schimba maşina sa pe un Porsche nou, canadianul dorind să ajungă la 1,000,000 de mile cu al său 930 Turbo.
0
2,935
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!