Audi şi Volkswagen oferă până la 10,000 de euro discount în Europa pentru cei ce vor scăpa de diesel-urile vechi!

Pentru că mai multe oraşe europene au anunţat că vor interzice sau restricţiona accesul pentru automobilele dotate cu propulsoare diesel vechi, cu scopul de a reduce poluarea aerului, producătorii auto germani au iniţiat o campanie, datorită căreia diesel-uri vechi ar urma să fie excluse în totalitate de pe drumurile Europei!
În cadrul acestei iniţiative cei de la BMW vor oferi europenilor până la 2,000 de euro la procurarea unui model nou BMW sau MINI, dacă vor scăpa de automobilele diesel vechi, în timp ce Porsche a anunţat recent o acţiune similară, reducerea la procurarea unui model cu patru uşi fiind de 5,000 de euro, indiferent de marca sau modelul diesel de care va scăpa proprietarul. Acum şi cei de la Audi şi Volkswagen intră în „joc”, oferind un discount de până la 10,000 de euro la procurarea unui model cu nivel de emisii Euro 6, celor ce vor scăpa de diesel-urile vechi Euro 1 – Euro 4! Astfel, datorită acestei iniţiative vehiculele diesel urmează să fie scoase de pe drumurile publice şi, eventual, distruse.
Pentru gama modelelor Volkswagen subvenţiile vor constitui 2,000 de euro (up!), 3,000 de euro (Polo), 5,000 de euro (Golf, Golf Sportsvan, Golf Estate, Tiguan, Tiguan Allspace şi Beetle Cabrio), 6,000 de euro (Touran), 8,000 de euro (Passat Sedan/Estate, Arteon şi Sharan) sau 10,000 de euro (Touareg). Gama modelelor Audi va avea subvenţii între 3,000 şi 10,000 de euro, în dependenţă de model şi tipul propulsiei. Adiţional, cei ce vor procura un Audi sau Volkswagen alimentat cu gaz, vor primi un bonus suplimentar de 1,000 de euro, modelele hibride Volkswagen vor beneficia de un bonus de 1,785 de euro, în timp ce la procurarea unui vehicul pur electric Volkswagen bonusul va fi de 2,380 de euro. Astfel, spre exemplu, europenii ce se vor dezice de un vehicul diesel vechi în favoarea unui Golf vor primi un discount de 5,000 de euro, iar dacă acest Golf mai este şi versiunea electrică e-Golf, atunci discount-ul creşte la 7,380 de euro. Dacă se iau în consideraţie şi subvenţiile oferite de statul german, atunci avantajul total la procurarea unui Volkswagen e-Golf va constitui 11,760 de euro! Europenii vor avea parte de această oportunitate doar pe parcursul acestei iniţiative, care va dura până la 31 decembrie 2017.
1
4,513
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!