Cadillac celebrează 115 ani de existență cu ediția specială CTS-V Glacier Metallic Edition

Pentru a celebra 115 ani de istorie, cei de la Cadillac lansează o ediție specială a sedanului dinamic CTS-V. Numit Cadillac CTS-V Glacier Metallic Edition, noul model va fi limitat la doar 115 exemplare și se va deosebi, în primul rând, prin culoarea caroseriei Glacier Metallic.
Noul Cadillac CTS-V Glacier Metallic Edition se distinge prin kitul aerodinamic realizat din fibră de carbon expusă la vedere, care este format din spoilerul frontal, incizia de pe capotă, spoilerul spate și difuzorul spate, precum și prin jantele forjate de 19 inch și etrierele sistemului Brembo vopsite în culoarea roșie.

La interiorul generos dotat se regăsesc scaunele față Recaro căptușite în piele și Alcantara, trapa imensă UltraView, sistemul de înregistrare a performanțelor „Performance Data and Video Recorder”, sistemul de climatizare în trei zone și multe altele.
Pe lângă noul BMW M5, Cadillac CTS-V Glacier Metallic Edition pare a fi un dinozaur brutal, fiind cu tracțiune spate și dotat cu un imens V8 de 6.2 litri care datorită compresorului mecanic dezvoltă 649 CP și 855 Nm. Prețul pentru cel mai potent Cadillac de producție din istorie, în ediția Glacier Metallic, va fi de 103,885 de dolari.
0
2,076
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!