Mercedes-Benz: un jucător de golf din Moldova a ajuns în topul campionatului mărcii

Mercedes-Benz e ataşat strâns de golf, fiind unul din sporturile pe care marca germană îl susţine intens. Dar cine ar fi crezut că un jucător de golf din Moldova s-ar putea să urce toate treptele ierarhice ale campionatului Mercedes-Benz, ajungând la treapta de top alături de cei mai buni jucători din liga profesionistă din întreaga lume?
În Moldova, dar şi într-o mulţime de alte ţări ale lumii, are loc campionatul de golf al mărcii germane, botezat MercedesTrophy. Mai mulţi ani la rând asemenea competiţii s-au petrecut şi pe teritoriul Moldovei, organizate de distribuitorul din ţara noastră a mărcii Mercedes-Benz. Cei mai buni jucători la nivel naţional erau trimişi la etapa următoare, ajungând la final la Finala Mondială, unde doar cei mai buni dintre ei se puteau califica.
Acest campionat intern al mărcii germane, însă, deşi e unul respectat de comunitatea de golf din toată lumea, rămâne un campionat al amatorilor, nu al profesioniştilor. Însă cei de la Mercedes-Benz au acolo sus, la etapa finalei mondială, o punte de legătură între liga amatorilor şi cea a profesioniştilor, o punte numită „Drive to the Major”, care e, de fapt, o competiţie între finaliştii mondiali, unde înving doar cei mai buni dintre cei mai buni.
Până în acest an, nici un reprezentant al Moldovei nu ajunsese la o asemenea etapă avansată. În acest an, însă, conaţionalul nostru, Vitalii Rimmer, a reuşit să se califice printre cei puţini ce au trecut de „Drive to the Major”. Ce înseamnă asta? Cei care trec cu succes această etapă ajung la cel mai respectat campionat de golf al lumii – The Open – care are loc în Marea Britanie. The Open e atât de prestigios, încât de obicei însăşi regina Marii Britanii îl onorează cu vizita sa în persoană.
Învingătorii Mercedes Drive to the Major au privilegii duble la The Open – pe de o parte, ei vor juca golf într-o competiţie separată din cadrul The Open în ziua de după premierea profesioniştilor, zi numită şi „The Monday After” („Lunea de după”, n.r.), iar pe de altă parte ei vor avea parte de acces V.I.P. la toate meciurile din cadrul The Open. Astfel, cei de la Mercedes-Benz le asigură puntea de legătură celor mai buni jucători de golf din campionatul său intern cu lumea golfului profesionist.
Ah, şi acum probabil vă întrebaţi cum aţi putea participa la un asemenea campionat de golf naţional MercedesTrophy? Ei bine, de obicei jucătorii de golf invitaţi la asemenea campionate se numără printre clienţii mărcii Mercedes-Benz, astfel încât cumpărarea unui Mercedes-Benz e cea mai sigură cale de a beneficia de aceste delicii ale comunităţii Mercedes. Da, după cum spuneam mai sus, aceste delicii exclusiviste sunt disponibile şi clienţilor Mercedes-Benz Moldova, iar succesul din acest an al lui Vitalii Rimmer ne confirmă şansele pe care le are orice pasionat de golf.
În această ordine de idei, preşedintele asociaţiei de golf din Moldova, Roman Ostapenco, a ţinut să-şi exprime satisfacţia faţă de rezultatele lui Rimmer, dar şi faţă de întreg campionatul MercedesTrophy, susţinut de marca germană şi de distribuitorul său din Moldova.
0
2,405
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!