Noul Range Rover Velar – perioada uşilor deschise a fost prelungită

4 August 2017, 15:02
Redacţia PiataAuto.md, cu referire la Land Rover Moldova
Pentru a cunoaşte noul Range Rover Velar importatorul oficial Land Rover în Moldova anunţa iniţial o lună întreagă a uşilor deschise, începând cu 1 iulie. Acum însă, această perioadă a fost prelungită. Astfel, cei ce nu au reuşit să cunoască pe viu cel de-al patrulea reprezentat al familiei Range Rover, o mai pot face până pe data de 11 august!
Vizitatorii showroom-ului vor putea cunoaşte noul Velar pe viu într-o atmosferă relaxantă, savurând un cocktail, ceai sau cafea Julius Meinl. Mai mult decât atât, doritorii vor putea programa şi un test-drive cu noul Velar.

Noul Velar este cel mai spectaculos şi arătos model din gama Range Rover, care vine cu tehnologii inovatoare precum blocurile optice Matrix Laser LED ce oferă o iluminare la 550 de metri, mânerele uşilor retractabile, care contribuie la cea mai bună aerodinamică din gama producătorului britanic (coeficient aerodinamic – 0.32) şi un interior futurist, lipsit aproape în totalitate de butoane, cele din urmă fiind înlocuite de display-uri şi butoane tactile.
În ciuda aparenţei sale sportive, Velar rămâne a fi un adevărat Range Rover, capabil să cucerească terenul accidentat, ba chiar să treacă un vad cu o adâncime de până la 650 mm!

Pentru a cunoaşte noul Range Rover Velar pe viu, doritorii pot vizita showroom-ul Land Rover Moldova situat pe adresa bd. D. Cantemir, 14, Chișinău.
0
1,866
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!