Noul Volkswagen T-Roc va debuta pe 23 august (Video)

Cel mai compact SUV din gama Volkswagen, modelul T-Roc, va debuta pe 23 august! Potrivit producătorului german noul model va combina superioritatea caracteristică SUV-urilor cu agilitatea şi sportivitatea modelelor compacte.
Noul T-Roc va avea un design progresist, extrem de stilat, cele mai importante elemente fiind prezentate într-un video de teasing. Aici putem vedea blocurile optice full-LED integrate în calandrul hexagonal datorită fâşiilor cromate, luminile de pe bara de protecţie faţă, care au rol de lumini de zi şi indicatoare de direcţie, conturul cromat al geamurilor laterale, care se extinde pe montantul spate masiv, aproape identic modelului Audi Q2, de la care vor fi împrumutate mai multe elemente, T-Roc fiind de fapt un Q2 deghizat.
Interiorul jucăuş va avea inserţii realizate în culoarea caroseriei, iluminare ambientală şi un display masiv al sistemului multimedia. Planşa de bord, cel mai probabil, va fi digitală precum pe noul Polo. Se pare că cele mai mari jante disponibile pentru noul Volkswagen T-Roc vor fi de 19 inch în diametru – extrem de mari pentru un model din această clasă de SUV-uri.
Premiera publică al noului Volkswagen T-Roc va avea loc în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.
0
2,032
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!