Mercedes-Benz face echipă cu super eroii peliculei "JUSTICE LEAGUE"! (Video)

În această toamnă, pe marele ecrane, în data de 17 noiembrie 2017, va avea loc premiera celei mai anticipate pelicule cu super eroi, „JUSTICE LEAGUE”. Alături de Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash, roluri importante în această peliculă vor avea automobilele mărcii Mercedes-Benz!
Wonder Woman sau Diana Prince, rolul căreia îl joacă Gal Gadot, va conduce noul Mercedes-Benz E-Class Cabriolet, care la momentul filmării nu fuseseră dezvăluit oficial, fiind creat într-un singur exemplar. Un rol integrant în această peliculă îl va avea şi mastodontul Mercedes-Benz G 500 4x42.

Dar cel mai important rol îl are conceptul Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo creat pentru jocul de consolă Gran Turismo. Iniţial acest prototip era doar virtual, iar Mercedes-Benz a creat o machete fără interior. Pentru Batman însă, a fost creată o maşină reală, cu interior real şi substrat tehnic funcţional, ce adăposteşte sub capotă V8-ul de 4.0 litri Biturbo ce dezvoltă 585 CP şi 800 Nm.
Pentru că Ben Affleck care-l joacă pe Bruce Wayne, are o înălţime de 1.90 de metri, proporţiile maşinii au fost mărite cu 10% faţă de cea virtuală pentru ca actorul să se simtă comod la bordul acestui Mercedes futurist! Deci, maşina reală este mai mare, decât cea virtuală!

Mai jos puteţi vedea filmuleţul “Making of”, în care apar modelele Mercedes-Benz.
0
2,017
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!